ساخت موشن گرافیک مهارتی جذاب و خلاقانه است. طراحی و ساخت موشن گرافیک تبلیغاتی می تواند وجه تمایز شما با سایر رقبایتان و یک ابزار تبلیغاتی موثر برای شناساندن کسب و کار، خدمات و محصولات شما به مشتریان بالقوه باشد. موشن گرافیک ها، فیلم های دیجیتالی ای هستند که از ترکیب و متحرک سازی تصاویر تولید می شوند و در واقع با فیلم های فیلمبرداری شده متفاوت هستند. آشنایی با هنر گرافیک، تصویر سازی و تصاویر متحرک، پل ورود به دنیای تولید موشن گرافیک است. انواع موشن گرافیک تبلیغاتی و آموزشی، استفادهها و کاربردهای فراوانی برای شرکت ها و مجموعه های مختلف دارد.
موشن گرافیک ها ترکیبی از صدا و تصویر هستند که به انیمیشن ها شباهت دارند. ولی تفاوت های اساسی بین ساخت موشن گرافیک و ساخت انیمیشن وجود دارد. برای مثال در طراحی پ
موشن گرافیک، کمتر به طراحی کاراکتر پرداخته می شود. در این نوع گرافیک های متحرک، متن ها نقش اصلی را ایفا می کنند، چون بیننده ی آنها کاملا متوجه پیغام و متن راوی می باشد و از تاثیر گذارترین کارها بر روی مخاطب می باشد. همچنین تنظیم موسیقی و آهنگسازی در موشن گرافیک به پیچیدگی انیمیشن نیست. اگر شما هم به دنبال سفارش ساخت موشن گرافیک یا استخدام موشن گرافیست غیر حضوری یا دورکار هستید، میتوانید از کارلنسر کمک بگیرید. کافیست سفارش موشن گرافیک خود را از طریق فرم ثبت سفارش در کارلنسر ثبت کنید و یا بین نمونه کارها بگردید و متخصص و سازنده موشن گرافیک مربوطه را دعوت به همکاری کنید.
بیشتر بدانید
مراحل ثبت سفارش
ساخت موشن گرافیک
۱. ثبت پروژه
ثبت درخواست خود در قالب پروژه با بودجه و زمان دلخواه
۲. انتخاب متخصص
انتخاب متخصص (فریلنسر) از بین پیشنهادهای دریافتی
۳. انجام پروژه
ارتباط با متخصص و نظارت بر روند کار در طول انجام پروژه
۴. پرداخت امن
آزاد کردن مبلغ برای متخصص پس از تحویل کار و تایید شما
نمونه کارهای موشن گرافیک را مشاهده و متخصص موردنظرتان را استخدام کنید.
ساخت موشن گرافیک
موشن گرافی یا موشن گرافیک چیست؟
موشن گرافیک یک روایت داستانی با استفاده از نقاشیها و تصاویر متحرک است که داستانها را به صورت پویا و متحرک نشان میدهد. این تکنیک اصطلاحاً در محاوره با نام موشن گرافی هم شناخته میشود. تصاویری که به عنوان نقاشی در آن استفاده میشوند، میتوانند دو بعدی و یا سه بعدی باشند.
موشن گرافیک یک ابزار بسیار کاربردی است که در آن از تصاویر، گرافیک، متن و صدا برای انتقال پیام به مخاطبان استفاده میشود. موشن گرافیک در واقع ترکیبی از انیمیشن، طراحی گرافیک و صدا است که برای خلق یک اثر بصری جذاب و متحرک به کار میرود.
انواع موشن گرافی
موشن گرافیک دارای انواع مختلفی است و ایدههای جذابی را در اختیار افراد قرار میدهد. در واقع یک موشن سبکهای مختلفی را میتواند پوشش دهد تا بتواند هر ایدهای را عملی و پیادهسازی کند. لوگو موشن، طراحی بازاریابی محصول، فیلمهای آموزشی، برودکستینگ (Broadcasting) و حتی گیفتها نمونههایی از موشن گرافیک هستند. استفاده از موشن گرافیک در حوزهها و صنعتهای مختلف دیده میشود و نیاز به این ابزار امروزه در همه جا بخصوص در شبکههای اجتماعی، ساخت تیزر تبلیغاتی و ساخت ویدیوهای آموزشی بسیار پر رنگ شده است. در ادامه به تفکیک به بررسی هر کدام از موشن گرافیکها میپردازیم.
ویدیو طراحی رابط کاربری اپلیکیشن
با استفاده از این نوع ویدئوها، کاربران به راحتی با فضای درون اپلیکیشن ارتباط برقرار میکنند. ویدئوهای معرفی طراحی رابط کاربری اپلیکیشن معمولاً قبل از ورود و یا ثبت نام کاربران به فضای اپلیکیشن نمایش داده میشوند. ویدئوهای رابط کاربری اپلیکیشن به کاربران کمک میکنند تا بهتر بتوانند تصمیم گیری کنند و برای استفاده اپلیکیشنها سردرگم نشوند.
فیلم های آموزشی
موشن گرافیک برای فیلمهای آموزشی مانند آموزش شستن دستها در مدارس، نحوه استفاده از داروها، نحوه ثبت نام در یک آموزشگاه مورد استفاده قرار میگیرد. از آنجایی که ممکن است آموزش برخی از مسائل برای افراد کمی خسته کننده و حوصله سربر باشد، این نوع ویدئوهای کوتاه میتوانند توجه افراد به خود جلب کنند. علاوه بر این، استفاده از شخصیتهای متناسب با هر رنج سنی و رنگهای مرتبط، میتواند افراد زیادی را برای یادگیری و آموزش درگیر کند.
استاپ موشن
استاپ موشن یک تکنیک کاربردی دیگر است که در آن به اشیا، عروسکها یا مدلهای واقعی، حرکتی فریم به فریم داده میشود. این کار با عکاسی یا فیلمبرداری از سوژه در حالی که در هر فریم کمی جابجا میشود، انجام میشود. سپس تصاویر پشت سر هم قرار داده میشوند تا توهم حرکت در ذهن مخاطبان ایجاد شود.
لوگو موشن
لوگو موشنها تلفیقی از صدا و المانهای گرافیکی هستند که میتوانند تاثیرگذاری هویت برند شما را در ذهن مخاطبان دوچندان کنند. با استفاده از لوگو موشن، کسب و کار شما از دیگران کاملاً متمایز میشود و مخاطبان بیشتری را به سمت کسب و کار خود جذب خواهید کرد.
تایپوگرافی
تایپوگرافیها یکی از انواع موشن گرافیک هستند که این روزها مورد استقبال کسب و کارهای زیادی قرار گرفتهاند. با استفاده از تایپ حروف، کاراکترها و المانهای متحرک گرافیکی میتوان یک استاپ موشن جذاب و حرفهای خلق کرد.
واقعیت مجازی
واقعیت مجازی (Virtual Reality) که به اختصار ویآر (VR) نامیده میشود، نوعی تجربه شبیهسازیشده است که میتواند کاملاً مشابه یا متفاوت از دنیای واقعی باشد. این فناوری، حس حضور در یک محیط و تعامل با آن را به کاربر میدهد، گویی که واقعاً در آن مکان حضور دارد. این روزها موشن گرافیکهای واقعیت مجازی به محبوبیت زیادی میان کاربران رسیدهاند.
پرزنتیشن
این نوع طراحی موشن گرافیک برای ارائه سخنرانیها در یک نمایش و یا یک کنفرانس مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از به حرکت درآوردن المانها از طریق این تکنیک میتوانید مخاطبان زیادی را به سمت کسب و کار خود جذب کنید.
برودکستینگ (Broadcasting)
ساخت موشن گرافیک به صورت برودکستینگ (Broadcasting)، معمولاً در ابتدای اخبار و رویدادهای ورزشی مشاهده میشود. در موشن گرافیک به شکل برودکستینگ، تمامی چیزهایی که قرار است در اختیار مخاطبان قرار بگیرد، به صورت متحرک طراحی میشود.
گیف
گیفها یکی از موشن گرافیکهای محبوب و پرکاربرد هستند و به سرعت میان کاربران وایرال میشوند. طراحی و تولید موشن گرافیک به صورت گیف نسبت به روشهای دیگر کمی راحتتر است و کاربران از این نوع موشن گرافیک در شبکههای اجتماعی زیادی استفاده میکنند.
محتوای ویژه بازاریابی محصول
طراحی موشن گرافیک برای بازاریابی محصول در جهت معرفی، نحوه استفاده از محصولات، کارکرد، انواع و… این روزها طرفداران خاص خود را پیدا کرده است. موشن گرافیک در صنعت تبلیغات از جایگاه خوبی برخوردار است و معرفی محصول شما را به بهترین شکل انجام میدهد و در ذهن مخاطبان تصویری ماندگاری خوبی پیدا خواهید کرد.
آیکون ها و نشانه ها
برای افزایش جذابیت بصری سایت و یا اپلیکیشن، طراحی آیکون ها و نشانهها به صورت موشن گرافیک را پیشنهاد میکنیم. آیکونهای طراحی شده به صورت موشن به تعامل بیشتر کاربران کمک کرده و بسیار خلاقانه و جذاب است.
موشن گرافیک برای چه مواردی استفاده میشود؟
این روزها موشن گرافیکها به محبوبیت بالایی میان کاربران رسیدهاند و کسب و کارها برای اهداف مختلفی میتوانند از این ابزار استفاده کنند. این ابزار جذاب در فضاهای معرفی شده قابل استفاده است.
- موزیک ویدئو
- فیلمهای آموزشی
- انیمیشنهای کوتاه
- تیتراژ فیلم و سریال
- آگهیهای تلویزیونی
- تیزرهای تبلیغاتی
- و...
اصطلاحات رایج موشن گرافیک
هنگام سفارش موشن گرافیک ممکن است با اصطلاحات تخصصی مواجه شوید که در این قسمت به بررسی چند عبارت مهم میپردازیم.
فریم: به هر تصویر مجزا در یک انیمیشن، فریم گفته می شود.
ریموت: به سرعت نمایش فریم ها در انیمیشن، ریموت گفته می شود. ریموت بر حسب فریم بر ثانیه (fps) اندازه گیری میشود.
کی فریم: به فریمهایی که در آنها تغییری در انیمیشن ایجاد میشود، کی فریم گفته میشود.
افتر افکت: افتر افکت نرم افزاری برای ساخت موشن گرافیک و جلوههای ویژه است.
پریمیر پرو: پریمیر پرو نرم افزاری برای تدوین ویدیو است.
تویین: حرکت روان و طبیعی بین دو کی فریم
مورف: تغییر شکل یک شیء به شیء دیگر
ماسک: پوششی برای پنهان کردن قسمتی از یک تصویر یا انیمیشن
لایه: هر عنصر مجزا در یک انیمیشن
ترکیب: ترکیب لایههای مختلف برای ایجاد یک تصویر نهایی
افکتهای صوتی: افکتهای صوتی صداهایی برای ایجاد حس واقع گرایی یا جذابیت بیشتر به انیمیشن هستند.
تایپوگرافی: هنر چیدمان حروف و کلمات
حرکات دوربین: حرکت دوربین در طول انیمیشن
لایه تنظیم Adjustment Layers: لایههای تنظیم یا Adjustment Layers در موشن گرافیک، ابزارهای قدرتمندی هستند که به شما امکان میدهند تا بدون نیاز به ویرایش مستقیم محتوای لایهها، ظاهر کلی انیمیشن خود را تغییر دهید.
Ease :Ease گزینهای برای طبیعیتر جلوه دادن طراحی است و دارای دو گزینه کندسازی تدریجی و شتاب به صورت تدریجی است.
Aspect Ratio: گزینهای برای نشان دادن نسبت ویدئو است. با استفاده از این گزینه میتوان طول و عرض ویدئو را تخمین زد.
مهارتهای مورد نیاز موشن گرافیست
موشن گرافیک یک حوزه هنری و تخصصی است که نیازمند تواناییها و مهارتهای خاصی است. برخی از مهارتهای مورد نیاز برای یک موشن گرافیست عبارتند از:
- تفکر بصری
- طراحی کاراکتر و شخصیت
- مدیریت زمان
- توانایی کار تیمی
- خلاقیت و ایده پردازی
- مهارت در تدوین ویدئو
- آشنایی با اصول فیلمبرداری
- آشنایی با چرخه و پالت رنگ
- آشنایی با اصول انیمیشن
- تسلط به نرمافزارهای موشن گرافیک
- علاقه به یادگیری و بروزرسانیهای مداوم در زمینه فناوری و نوآوریهای مرتبط با موشن گرافیک
تعرفه سفارش موشن گرافیک
تجربه و سابقه طراح
طراحان با تجربه، به دلیل تخصص و مهارت بیشتر، معمولاً قیمتهای بالاتری برای خدمات خود ارائه میدهند. به همین منظور، اگر قصد دریافت یک پروژه خاص و حرفهای برای کسب و کار خود را دارید، پیشنهاد میکنیم با دقت بیشتری مهارتها و رزومه طراحان را بررسی کنید. پس از طی کردن این مراحل، استخدام تدوینگر و موشن گرافیست خود را در کارلنسر انجام دهید.
تعداد کاراکترها
هرچه تعداد کاراکترهای موجود در موشن گرافیک شما بیشتر باشد، به طراحی و انیمیشن سازی بیشتری نیاز خواهد داشت و در نتیجه قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت.
صداگذاری و موسیقی
در صورتی که انجام پروژه موشن گرافیک شما نیاز به صداگذاری و موسیقی داشته باشد، این موضوع نیز به قیمت نهایی آن اضافه خواهد شد.
مدت زمان موشن گرافیک
به هر میزانی که طراحی موشن شما طولانیتر باشد، زمان و منابع بیشتری برای تولید آن نیاز خواهد بود و به تبع آن قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت.
سبک موشن گرافیک
سبکهای مختلف موشن گرافیک مانند دوبعدی، سه بعدی، استاپ موشن و موشن تایپوگرافی هر کدام قیمت گذاری خاص خود را دارند. به طور کلی، تعرفه موشن گرافیک سه بعدی و استاپ موشن به دلیل نیاز به تخصص و زمان بیشتر، قیمت بالاتری دارند.
پیچیدگی و جزئیات
هرچه موشن گرافیک شما پیچیدهتر و دارای جزئیات بیشتری باشد، به زمان و تخصص بیشتری برای طراحی نیاز خواهد داشت و در نتیجه قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود.
کیفیت نهایی
کیفیت نهایی نیز عاملی تعیین کننده برای هزینه ساخت موشن گرافیک است. هر چقدر کیفیت نهایی موشن گرافیک بالاتر باشد، به تجهیزات و تخصص بیشتری برای تولید آن نیاز خواهد بود و در نتیجه قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت.
کشور و منطقه
قیمت موشن گرافیک در کشورهای مختلف و حتی در مناطق مختلف یک کشور می تواند متفاوت باشد. اما این موضوع در رابطه با متخصصان و شرکتهای واقع در یک منطقه صدق میکند. در مقابل، موشن گرافیستهای دورکار و فریلنسرها، هزینه کمتری را به نسبت متخصصان حضوری و یا شرکتها دریافت میکنند.
مراحل ساخت موشن گرافیک
عناصر بسیاری برای ساخت یک موشن گرافیک حرفهای وجود دارد. از فیلمنامه نویسی و صدا گرفته تا طراحی و انیمیشن. اگر هر کدام از این موارد ضعیف اجرا شود، موشن گرافیک برا روی مخاطبان تاثیر کمی میگذارد.
قبل از سفارش موشن گرافیک، میبایست هدف خودتان را از ساخت موشن مشخص کنید. آیا قصد دارید با ساخت موشن گرافیک مشکلی را بازگو کنید یا خدمات و حتی ایدهای را انتقال دهید؟ پس از آنکه هدفتان مشخص شد، باید سبکی را که میخواهید در آن خلاقیت نشان دهید را بصورت واضح انتخاب و مشخص کنید. سبک موشن انتخابی شما میتواند واقعی، هنری و یا حتی کارتونی باشد و از رنگهای مختص به هر سبک استفاده شود.
- فیلمنامهای یا سناریوی بنویسید که یک داستان را بیان کند
- ترکیب فیلمنامه و تصاویر با یکدیگر به جهت تولید گرافیک (ایجاد استوری برد)
- اضافه کردن استایلها و رنگها به استوریبرد
- ضبط صدای گوینده داستان و سناریوی موشن گرافیک
- تعیین سبک، موسیقی و مدت زمان موشن
نرم افزار های محبوب موشن گرافیک
چه ابزارهایی میتوانند یک موشن گرافیک حرفهای را ایجاد کنند؟ اگر قصد دارید برای کسب و کار خود از این تصاویر متحرک استفاده کنید، ممکن است برای شما جالب باشد که از چه ابزارهایی میتوانید استفاده کنید. در این قسمت چند مورد از ابزارهای ساخت موشن گرافیک را معرفی میکنیم.
- نرم افزار Maya
- نرم افزار Syntheyes
- نرم افزار Cinema 4D
- نرم افزار Mocha After Effects
- نرم افزار Adobe illustrator
- نرم افزار Adobe After Effects
- نرم افزار Adobe Premiere Pro
- نرم افزار Adobe Animate and Moho
سفارش ساخت موشن گرافیک
از آنجا که بیش از 93% خریداران تحت تاثیر تصمیم گیری نهایی در مورد خرید خود از طریق فیلم های آنلاین و ویدیو قرار دارند، باید موشن گرافیک و تبلیغات ویدیویی خود را به شکلی طراحی کنید که بتواند فوراً توجه آنها را جلب کند. علاوه بر این، فیلمهای گرافیکی متحرک برای رسانههای اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و… عالی هستند.
فریلنسرهای کارلنسر روزانه در حال انجام موشن گرافیکهای خلاقانه و زیادی هستند که در این راه تجربیات زیادی را کسب کردهاند.
اگر آماده هستید که اولین سفارش خود را در کارلنسر ثبت کنید، ما میتوانیم به شما کمک کنیم. در اینجا راهنمای گام به گام و کاملی را برای دستیابی به موشن گرافیک، به علاوه بهترین نکات برای صرفه جویی در وقت و انرژی خود را پیدا خواهید کرد.
برای اینکه یک پروژه عالی را در زمینه موشن گرافیک پیش ببرید، لازم است به موارد زیر به دقت عمل کنید:
- یک برنامه ریزی دقیق و مناسب داشته باشید.
- خلاصهای خلاقانه و قوی را از هدف خود بنویسید.
- اگر نیاز به ایدهها و مشورت متخصصان دارید، قبل از برونسپاری پروژه موشن گرافیک موارد مهم را بازگو کنید.
نمونه کار موشن گرافیک
انواع مختلفی از نمونههای حرفهای موشن گرافیک در بستر اینترنت وجود دارد که شما میتوانید در سایتهای مختلف مانند یوتیوب، اینستاگرام و پینترست مشاهده کنید. همچنین در بخش نمونه کارهای کارلنسر، میتوانید تعدادی از نمونه کارهای موشن گرافیک که توسط فریلنسرهای متخصص طراحی شدهاند را مشاهده کنید و در صورت تمایل با فریلنسر مربوطه شروع به همکاری کنید.
مزایای استفاده از موشن گرافیک
موشن گرافیک یک دنیای عظیم است، عوامل زمان و مکان نیز برای طراحی آن نقش ایفا میکنند و این امر به یک شکل هنری همه کاره و زیبا تبدیل میشود. موشن گرافیک با استفاده از تصاویر متحرک، رنگها و صداها میتواند محتوای شما را جذابتر و سرگرمکنندهتر کند. این امر به جلب توجه مخاطب، افزایش تعامل و حفظ تمرکز مخاطبان کمک زیادی میکند.
علاوه بر این، موشن گرافیکها برای آموزش مفاهیمی که سخت و پیچیده هستند، اثرگذاری خوبی دارند. این ابزار مفاهیم پیچیده را به شکلی ساده و قابل فهم برای مخاطب توضیح میدهد.
از طرفی دیگر موشن گرافیکها به نسبت ابزارهای دیگر تبلیغاتی هزینه مناسبتری دانرد و مقرون به صرفهتر هستند. همچنین، کاربران از این نوع تبلیغات استقبال بیشتری میکنند و آن را در شبکههای اجتماعی و سایر پلتفرمهای آنلاین به راحتی به اشتراک میگذارند.
در مجموع، موشن گرافیک ابزاری قدرتمند و کارآمد است که میتواند به شما در دستیابی به اهداف مختلفی مانند تبلیغات، آموزش، ارائه و ... کمک کند. ترکیب نوشتن خلاق و فیلمهای داستان محور متخصصان در کارلنسر به شما کمک میکنند تا با مخاطبان خود در سطح شخصی ارتباط برقرار کنید و پیام خود را به روشی واضح و مختصر ارائه دهید.
نحوه سفارش موشن گرافیک
سفارش موشن گرافیک با استخدام یک موشن کار به راحتی امکان پذیر است. استخدام سازنده موشن گرافیک در کارلنسر، فرایند بسیار ساده و سریعی دارد. برای استخدام سازنده موشن گرافیک می توانید درخواست خود را به راحتی با چند خط توضیح در قالب یک پروژه ثبت کنید. شما علاوه بر استخدام سازنده موشن گرافیک دورکار در سایت کارلنسر می توانید با تمام وقت یا ویژه کردن پروژه اقدام به استخدام سازنده موشن گرافیک حضوری یا تمام وقت برای خود نمایید. شما به راحتی میتوانید با ده ها یا صدها فریلنسر حرفه ای با تخصص ساخت موشن گرافیک در شهر خود یا سراسر ایران ارتباط باشید و از آن ها برای انجام پروژه خود دعوت کنید.
شما میتوانیدسفارش موشن گرافیک مورد نظر خود را در 3 مرحله ثبت کنید:
- سفارش طراحی موشن گرافیک خود را در قالب پروژه، در فرم همین صفحه یا صفحه ثبت پروژه ، به همراه توضیحات کامل و شفاف، زمان و بودجه پیشنهادی ثبت کنید و مهارت های مورد نیازتان را انتخاب کنید. در صورتی که مایل هستید پروژه تان سریع تر دیده و انجام شود و یا مایل به تبادل اطلاعات تماس با فریلنسر هستید، پروژه را ارتقا دهید.
- پس از ثبت و تایید پروژه، منتظر پیشنهادهای متخصصین ساخت موشن گرافیک باشید. همچنین شما می توانید بعد از بررسی پیشنهادها روی هر پروژه، تا 20 فریلنسر موشن کار را به پروژه خود دعوت کنید تا پیشنهادات قیمتی و زمانی خود را برای انجام پروژه شما ارسال کنند. پس از بررسی متن پیشنهادی فریلنسرها، صفحه پروفایل، نمونه کارها، امتیاز، نظرات کارفرمایان قبلی و سایر موارد را به دقت بررسی کنید تا بهترین موشن کار را انتخاب کنید.
- بهترین سازنده موشن گرافیک را استخدام و پرداختی هزینه پروژه خود را از فقط طریق سیستم پرداخت امن کارلنسر انجام دهید. حتما توجه داشته باشید که به هیچ وجه پرداخت را در خارج از سایت کارلنسر انجام ندهید. با استفاده روش پرداخت امن کارلنسر، خیالتان از انجام پروژه راحت است و در صورت بروز مشکل و اختلاف با سازنده موشن گرافیک هم از خدمات پشتیبانی تیم داوری کارلنسر، بهره مند خواهید شد.
فراموش نکنید که شما میتوانید قبل از استخدام سازنده موشن گرافیک، با فریلنسرهای مختلف در مورد هزینه، زمان و نحوه انجام کار چت و گفتگو کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. پس حتما سوالات یا ابهامات خود را از آنها بپرسید.
نکات مهم برای استخدام سازنده موشن گرافیک
هدف پروژه: مشخص کردن هدف از انجام پروژه ساخت موشن گرافیک
رزومه: در صورتی که نیاز به استخدام سازنده موشن گرافیک دارید، چک کردن نمونه کارهای موفق قبلی متخصص را پیشنهاد میکنیم.
بازخورد: چک کردن بازخورد کارفرمایان قبلی، یکی از بهترین راه های استخدام موشن گرافیست غیر حضوری در سایت کارلنسر است.
مزایای استخدام متخصصین ساخت موشن گرافیک در کارلنسر
پلتفرم کارلنسر همواره در تلاش است تا با بهبود مداوم طراحی کاربری و تجربه کاربری خود و همچنین پشتیبانی مناسب، بهترین تجربه را برای کارفرمایان و متخصصین ساخت موشن گرافیک رقم بزند تا بتوانند به صورت طولانی مدت و با اعتماد متقابل باهم کار کنند.
از مزایای سفارش ساخت موشن گرافیک در کارلنسر، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- صرفه جویی در هزینه ساخت موشن گرافیک
- بازگشت 2% از مبلغ انجام پروژه پس از پایان کار به کیف پولتان جهت استفاده از پروژه های آتی با هزینه کمتر
- سیستم پرداخت امن: پرداخت نهایی و آزادسازی هزینه پروژه برای سازنده موشن گرافیک، پس از تحویل خروجی کار و تایید کیفیت آن توسط شما (مبلغ پروژه تا انتهای پروژه یا هر مرحله نزد کارلنسر می ماند و در صورت عدم رضایت کارفرما به فریلنسر پرداخت نمی گردد.)
- پشتیبانی از طریق تلفن، چت سایت، ارسال تیکت، ایمیل، تلگرام و…
- دسترسی آسان و سریع به ده ها تا صدها فریلنسر با تخصص ساخت موشن گرافیک
- پشتیبانی توسط تیم داوری در صورت بروز تخلف و یا مشکل و اختلاف بین شما و سازنده موشن گرافیک
ادعا نمیکنیم که بهترینیم، اما مفتخریم که بهترین کاربران را داریم.