به عنوان فارغ التحصیل رشتهی مکانیک، من در طول دوران تحصیل و پس از اتمام دانشگاه مشغول به فعالیت در محیطهایی بودم که برای موفقیت در آنها، میبایست دانش خود را نه تنها به شکل تئوری بلکه به صورت عملی در پروژهها اعمال میکردم. این محیطهای کاری به من کمک کردند که با استفاده از انواع نرمافزارهای CAD مانند SolidWorks، Catia، Rhino و ... به طراحی و مدلسازی و نقشهکشی انواع قطعات صنعتی بپردازم.
در طی سالهایی که در شرکتهای صنعتی مشغول به کار بودم به خوبی متوجه نیازمندیهای کارفرماها در صنایع مختلف شدم و همچنین به مرور با تعامل بیشتر با سازندگان، خروجیهایی که دقیقا مد نظر آنها بود را در اختیارشان قرار میدادم تا به عنوان واسطهی بین شرکت و سازنده، با کمترین اتلاف وقت، بهترین خروجی را به دست بیاورم.
با فراگیری این نرمافزارها، متوجه علاقمندیام به طراحی صنعتی شدم و با کمک این نرمافزارها مشغول به ایده پردازی در چند استودیوی طراحی بودم. طراحیهای من شامل لوازم خانگی مانند یخچال و لوازم خانه تا وسایل دکوری و انواع مبلمان داخلی و خارجی میشوند.
هر طراحی به خوبی متوجه است که باید در راستای یادگیری مبانی طراحی، روش ارائه دادن ایدهها و محصولات خود را نیز فرابگیرد. من هم در همین راستا با استفاده از نرمافزارهای رندرگیری و انیمیشن سازی مانند Keyshot و Blender علاوه بر طراحی، طرز ارائهی صحیح محصولات را نیز به رزومهی کاری خود اضافه کردم هر چند که واضح است بدون کمک نرم افزارهای Adobe مانند Photoshop، Illustrator، InDesign و Premiere این ارائهها ناقص خواهند بود. به همین واسطه من مجبور بودم بر این نوع نرمافزارها نیز تسلط نسبیای پیدا کنم.