برونسپاری
آموزش آنلاین
کسب درآمد
×

کابینت سازی

بازه قیمت ساخت کابینت: از 400 هزار تومان تا 22 میلیون تومان
پرداخت به مجری پس از رضایت از کیفیت با تضمین پرداخت امنتضمین پرداخت امن
ثبت درخواست رایگان
کابینت سازی
طراحی و ساخت کابینت‌ها نیازمند دانش فنی و تجربه در زمینه طراحی داخلی، معماری و محاسبات دقیق است. یک کابینت ساز حرفه‌ای می‌تواند با توجه به فضای موجود، نیازهای شما و سبک دکوراسیون، بهترین طرح را ارائه دهد و اندازه‌ها را با دقت بسیار بالا انجام دهد. یک کابینت خوب باید علاوه بر زیبایی، دارای کیفیت و دوام بالایی باشد. یک کابینت ساز حرفه‌ای با استفاده از مواد با کیفیت و اجرای دقیق، کابینتی را برای شما می‌سازد که سال‌ها بتواند از آن استفاده کنید. اما نصب کابینت‌ها یک کار تخصصی است که نیازمند دقت و مهارت است. یک نصاب حرفه‌ای می‌تواند کابینت‌ها را به صورت اصولی و بدون آسیب نصب کند. چرا که ممکن است در صورت استفاده از افراد غیرمتخصص، مجبور شوید هزینه‌های اضافی برای اصلاح اشتباهات و رفع مشکلات پرداخت کنید. علاوه بر این، کابینت‌هایی که توسط افراد غیرمتخصص ساخته می‌شوند، ممکن است از نظر کیفیت و دوام پایین باشند و به زودی نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشند. از این رو، پیشنهاد میکنیم طراحی و ساخت کابینت های خود را به شرکت هایی که با افراد متخصص و حرفه‌ای مانند کارلنسر همکاری دارند، بسپارید.
بیشتر بدانید
مراحل ثبت سفارش
کابینت سازی
ثبت پروژه
۱. ثبت پروژه
ثبت درخواست خود در قالب پروژه با بودجه و زمان دلخواه
انتخاب متخصص
۲. انتخاب متخصص
انتخاب متخصص (فریلنسر) از بین پیشنهادهای دریافتی
انجام پروژه
۳. انجام پروژه
ارتباط با متخصص و نظارت بر روند کار در طول انجام پروژه
پرداخت امن
۴. پرداخت امن
آزاد کردن مبلغ برای متخصص پس از تحویل کار و تایید شما
متخصصین حرفه‌ای ساخت نزدیک شما ..

ساخت کابینت

تعمیر و نصب کابینت با کارلنسر

کارلنسر یک پلتفرم آنلاین است. در این پلتفرم به افراد و کسب‌وکارها اجازه داده می‌شود تا پروژه‌های و کارهای خود را به افراد متخصص بسپارند. تعمیر و نصب کابینت نیز از جمله آن فعالیت‌هایی است که متخصصان آن در کارلنسر حضور دارند. به همین دلیل در صورتی که به دنبال استخدام تعمیرکار یا نصاب کابینت می‌گردید، کارلنسر می‌تواند یک گزینه مناسب برای یافتن این افراد باشد. در کارلنسر به طیف وسیعی از متخصصان و کابینت کار سیار دسترسی خواهید داشت و می‌توانید مناسب‌ترین افراد را برای پروژه خود انتخاب کنید. از طرفی انتخاب متخصص کاملا بر اساس بودجه شما صورت می‌گیرد و قادر خواهید بود هزینه نصب کابینت را خودتان تعیین کنید. امکان بررسی پیشنهادهای مختلف و مقایسه آن‌ها با یکدیگر نیز در کارلنسر وجود دارد. در این مطلب به بررسی نصب و تعمیر کابینت با کارلنسر می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

کابینت چیست؟

در تعریف کابینت باید گفت که یک قفسه یا کمد است که جنس آن نیز اغلب چوبی، فلزی، ام‌دی‌اف و یا سایر مواد است. کاربرد کابینت نیز برای نگهداری وسایل مختلف، ایجاد نظم و ترتیب برای وسایل و محافظت از وسایل است. کابینت اجزای اصلی دارد که شامل بدنه، درب کابینت، کشو و یراق‌آلات آن می‌شود.

انواع کابینت کدام‌اند؟

کابینت‌ها علاوه بر کاربرد فراوانی که در نگهداری ظروف، مواد غذایی و لوازم آشپزخانه دارند، عنصری مهم در طراحی داخلی نیز به حساب می‌آیند. با توجه به تنوع بالای مواد اولیه، طرح‌ها و سبک‌های مختلف، انتخاب کابینت مناسب می‌تواند کمی گیج‌کننده باشد. در ابتدا انواع کابینت را می‌توان بر اساس جنس آن‌ها نام برد. کابینت ام‌دی‌اف، کابینت هایگلاس، کابینت ممبران، کابینت چوبی، ملامین و فلزی از انواع کاربینت بر اساس جنس آن هستند. اگر بخواهیم انواع کابینت را بر اساس سبک آن‌ها نام ببریم باید به کابینت کلاسیک، مدرن، روستیک و نئوکلاسیک اشاره کنیم. در ادامه توضیحاتی را در ارتباط با انواع کابینت ارائه می‌کنیم.

کابینت ام‌دی‌اف

کابینت ام‌دی‌اف یکی از پرطرفدارترین انواع کابینت برای آشپزخانه‌ است. این نوع کابینت به دلیل ویژگی‌های خاص خود، مانند تنوع بالا در طرح و رنگ، قیمت مناسب و مقاومت خوب توسط بسیاری از افراد برای دکوراسیون آشپزخانه انتخاب می‌شود. ام‌دی‌اف مخفف Medium Density Fibreboard است و به معنای تخته فیبر با چگالی متوسط است. این محصول را از ترکیب خرده چوب‌ها، رزین و چسب تحت فشار و حرارت بالا می‌سازند؛ سپس بر روی این تخته‌ها روکش‌های مختلفی مانند ملامینه، هایگلاس، ممبران و غیره اعمال می‌کنند تا زیبایی و مقاومت آن‌ها افزایش پیدا کند. کابینت‌های ام‌دی‌اف را در هر طرح و رنگی که بخواهید تولید می‌کنند. این تنوع به شما امکان می‌دهد تا کابینت را با هر سبک دکوراسیونی هماهنگ کنید. به طور کلی، کابینت‌های ام‌دی‌اف نسبت به کابینت‌های چوبی طبیعی قیمت مناسب‌تری هم دارند. مقاومت آن‌ها در برابر رطوبت، حرارت و ضربه نیز بالا است. در نهایت به علت سهولت در نصب و تعمیر و وزن سبک آن‌ها می‌توان کابینت‌های ام‌دی‌اف را انتخاب کرد. نکته مورد توجه دیگر آن است که هزینه تعمیر کابینت ام‌دی‌اف به طور معمول کمتر از دیگر جنس‌های کابینت خواهد بود.

کابینت پی‌وی‌سی

کابینت پی‌وی‌سی نوعی کابینت است که بدنه اصلی آن را از ورق‌های پی‌وی‌سی (پلی‌وینیل‌کلراید) می‌سازند. این ورق‌ها نوعی پلاستیک فشرده هستند که مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت، حرارت و مواد شیمیایی دارند. به همین دلیل، کابینت‌های پی‌وی‌سی اغلب برای مکان‌هایی که در معرض آب و رطوبت زیاد هستند، مانند آشپزخانه‌ها، حمام‌ها و سرویس بهداشتی‌ها بسیار مناسب‌اند. از ویژگی‌های کابینت پی‌وی‌سی می‌توان به مقاومت بسیار بالای آن‌ها در برابر رطوبت اشاره کرد. این ویژگی مهم‌ترین برتری کابینت پی‌وی‌سی نسبت به سایر انواع کابینت است. به همین دلیل، برای مکان‌هایی مانند آشپزخانه و لاندری روم که به طور مداوم در معرض آب و رطوبت هستند، بسیار استفاده می‌شود. وزن سبک کابینت‌های پی‌وی‌سی نیز آن‌ها پرطرفدار کرده است. این کابینت‌ها وزن بسیار کمی دارند که حمل‌ونقل و نصب آن‌ها را آسان‌تر می‌کند. از ویژگی‌های دیگر کابینت‌های پی‌وی‌سی می‌توان به تنوع رنگ و طرح، سهولت در تمیز کردن و مقاومت در برابر حرارت اشاره کرد.

کابینت هایگلاس

کابینت هایگلاس یکی از محبوب‌ترین انواع کابینت در طراحی داخلی آشپزخانه‌ها است. این نوع کابینت به دلیل ظاهر براق و شفاف خود، به آشپزخانه جلوه‌ای مدرن و لوکس می‌بخشد. هایگلاس هم در واقع نوعی ورق ام‌دی‌اف است که روی آن یک لایه روکش براق از جنس پلکسی‌گلاس کشیده شده است. این لایه براق به کابینت ظاهری شیشه‌ای و انعکاسی می‌دهد. این کابینت‌ها با سطح براق و صیقلی خود، به آشپزخانه جلوه‌ای مدرن و شیک می‌بخشند؛ به خصوص اینکه تنوع در طرح رنگ نیز دارند.

کابینت چوبی

کابینت چوبی از دیرباز به عنوان یکی از محبوب‌ترین و باکیفیت‌ترین گزینه‌ها برای آشپزخانه‌ها شناخته شده است. چوب به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، مانند زیبایی طبیعی، دوام و گرمای خاصی که به فضا می‌بخشد، همواره مورد توجه طراحان داخلی و خانه‌داران بوده است. کابینت‌های چوبی زیبایی طبیعی و منحصربه‌فردی دارند. هر تکه چوب دارای طرح و رنگ منحصربه‌فردی است که به کابینت ظاهری طبیعی و اصیل می‌بخشد. از طرفی چوب ماده‌ای بسیار مقاوم است و با مراقبت صحیح، می‌تواند تا سال‌ها دوام بیاورد و حتی به فضا گرمی و صمیمیت ببخشد. از مزیت‌های کابینت چوبی این است که در صورت آسیب دیدن قابلتی تعمیر آسان و رنگ‌پذیری دارد. کابینت‌های چوبی را به دو صورت کابینت تمام چوب و کابینت با روکش چوبی می‌سازند. در نوع تمام چوب بدنه و درب کابینت از یک نوع چوب ساخته می‌شود. این نوع کابینت گران‌ترین و باکیفیت‌ترین نوع کابینت چوبی است. در کابینت روکش چوب بدنه کابینت از ام‌دی‌اف ساخته شده و روی آن روکش چوبی طبیعی چسبانده می‌شود. این نوع کابینت نسبت به کابینت تمام چوب قیمت مناسب‌تری دارد. انواع مختلفی از چوب‌ها برای ساخت کابینت چوبی استفاده می‌شود. هرکدام از این چوب‌ها خواص و شرایط مختلفی دارند. انتخاب نوع چوب نیز برای کابینت به عوامل مختلفی مانند بودجه، سبک دکوراسیون و شرایط محیطی بستگی دارد. انواع چوب‌های مورد استفاده در کابینت چوبی عبارت‌اند از: • چوب بلوط، چوبی سخت و مقاوم با رنگ گرم و طرح‌های زیبا است. • چوب گردو، چوبی با رنگ تیره و رگه‌های زیبا که ظاهری لوکس به کابینت می‌دهد. • چوب راش، چوبی سخت و مقاوم با رنگ روشن و بافت یکنواخت است. • چوب گیلاس، چوبی با رنگ قرمز مایل به قهوه‌ای و طرح‌های زیبا است.

کابینت فلزی

در واقع بدنه و درب‌های کابینت فلزی از جنس فلز هستند. این نوع کابینت‌ها به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت، حرارت، ضربه و عوامل شیمیایی، در محیط‌های مختلفی از جمله آشپزخانه‌های صنعتی، آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و حتی منازل استفاده می‌شوند. از مزایای آن‌ها می‌توان به طول عمر بالای آن‌ها اشاره کرد. به دلیل مقاومت بالای فلز، کابینت‌های فلزی طول عمر بسیار بالایی دارند و به راحتی دچار آسیب نمی‌شوند. دیگر ویژگی مثبت این کابینت‌ها، هزینه نصب کابینت آشپزخانه پایین آن‌ها است.

چه زمانی به خدمات تعمیر و نصب کابینت در کارلنسر نیاز داریم؟

هزینه ساخت کابینت
در کارلنسر می‌توانید کارهای مختلف از جمله تعمیر و نصب کابینت را به متخصصان این حوزه بسپارید. حوز‌ه‌هایی که می‌توان برای استخدام متخصص آن‌ها از کارلنسر کمک گرفت شامل موارد زیر می‌شود: نصب کابینت جدید: در صورتی که قصد دارید کابینت‌های جدیدی را در آشپزخانه، حمام یا هر فضای دیگری نصب کنید، می‌توانید از طریق کارلنسر با متخصصان نصب کابینت ارتباط برقرار کرده و پروژه خود را به آن‌ها بسپارید. تعمیر کابینت‌های قدیمی: زمانی که کابینت‌های شما آسیب ‌دیده، رنگ آن‌ها پوسته شده یا لولاهای آن‌ها خراب شده است، با کمک متخصصان کارلنسر آن‌ها را تعمیر کرده و به آن‌ها عمر دوباره ببخشید. تغییر طراحی کابینت: اگر قصد دارید طراحی کابینت‌های خود را تغییر دهید، می‌توانید از طریق کارلنسر با طراحان داخلی و متخصصان کابینت ارتباط برقرار کرده و طرح موردنظر خود را به آن‌ها ارائه دهید. ساخت کابینت سفارشی: در صورتی که به دنبال کابینت‌هایی با طراحی خاص و اندازه‌های متفاوت هستید، می‌توانید از طریق کارلنسر با کارگاه‌های ساخت کابینت ارتباط گرفته و کابینت‌های سفارشی خود را سفارش دهید. نصب سینک و گاز رومیزی: علاوه بر نصب کابینت، برای نصب سینک، گاز رومیزی و سایر تجهیزات آشپزخانه نیز می‌توانید از خدمات کارلنسر استفاده کنید.

خدمات تعمیر کابینت ام‌دی‌اف (MDF)

کابینت‌های ام‌دی‌اف به دلیل زیبایی، تنوع رنگ و طرح و همچنین قیمت مناسب، یکی از پرطرفدارترین گزینه‌ها برای آشپزخانه و سایر فضاها هستند. با این حال، با گذشت زمان و استفاده مداوم، این کابینت‌ها دچار آسیب‌هایی مانند خراشیدگی، تورم، تغییر رنگ یا شل شدن لولاها می‌شوند. خدمات تعمیر کابینت ام‌دی‌اف به شما این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به تعویض کامل کابینت‌ها، به آن‌ها عمر دوباره ببخشید و ظاهری نو را برای آشپزخانه خود به ارمغان بیاورید. در صورتی که با مواردی همچون خراشیدگی‌های جزئی، سوختگی‌های کوچک، لکه‌های روی سطح کابینت، تورم و بادکردگی، شل شدن لولاها و دستگیره‌ها کابینت، تغییر رنگ، شکستگی و ترک‌خوردگی آن مواجه شوید به این معنی است که کابینت نیاز به تعمیر دارد. تعمیر خراشیدگی و سوختگی، تعمیر تورم و بادکردگی، تعویض لولا و دستگیره، رنگ‌آمیزی مجدد و تعویض روکش نیز همگی از جمله خدمات مورد نیاز برای تعمیر کابینت ام‌دی‌اف هستند. اگر خدمات تعمیر کابینت خود را به کارلنسر بسپارید می‌توانید هزینه تعمیر کابینت را خودتان متناسب با بودجه خود تعیین کنید.

خدمات تعمیر کابینت ام‌دی‌اف بادکرده

یکی از مشکلات رایجی که برای کابینت‌های ام‌دی‌اف ممکن است پیش بیاید، باد کردن آن‌ها به دلیل نفوذ رطوبت است. این مشکل نه تنها ظاهر کابینت را خراب می‌کند، بلکه می‌تواند به کل ساختار آن آسیب برساند. خوشبختانه، با استفاده از خدمات تعمیر تخصصی، می‌توان این مشکل را برطرف کرد و به کابینت‌های شما عمر دوباره بخشید. کابینت‌های ام‌دی‌اف به دلایلی مانند نفوذ رطوبت و کیفیت پایین ام‌دی‌اف باد می‌کنند. درواقع اصلی‌ترین دلیل باد کردن کابینت‌های ام‌دی‌اف، نفوذ رطوبت به داخل آن‌ها است. این رطوبت می‌تواند از طریق نشتی لوله‌ها، شستشوی بیش از حد یا عدم خشک کردن کامل سطح کابینت‌ها به آن وارد شود. استفاده از ام‌دی‌اف با کیفیت پایین و عدم استفاده از پوشش‌های ضد آب نیز می‌تواند باعث باد کردن کابینت شود. خدمات تعمیر کابینت ام‌دی‌اف بادکرده هم شامل بررسی دقیق آسیب، برش قسمت بادکرده، تعویض روکش، استفاده از مواد ضد آب، صاف کردن سطح و رنگ‌آمیزی مجدد (در صورت نیاز) می‌شود. هزینه تعمیر کابینت ام‌دی‌اف بادکرده نیز بسته به سطح ورم‌کرده متغیر خواهد بود.

تعویض روکش کابینت ام‌دی‌اف (MDF)

تعویض روکش کابینت ام‌دی‌اف یکی از بهترین راه‌ها برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه و احیای کابینت‌های قدیمی است. با این کار بدون نیاز به تعویض کامل کابینت‌ها، آشپزخانه‌ای مدرن و زیبا خواهید داشت. روکش‌های کابینت به دلایلی همچون تغییر دکوراسیون، پوشاندن آسیب‌ها و افزایش مقاومت کابینت‌ها تعویض می‌شود.

تعویض روکش کابینت هایگلاس

کابینت هایگلاس به دلیل ظاهر براق و مدرن، طرفداران زیادی دارد. این در صورتی است که با گذشت زمان ممکن است افراد از ظاهر آن‌ها خسته شده و یا به دلیل خراشیدگی یا تغییر رنگ نیاز به تعویض روکش داشته باشند. خوشبختانه تعویض روکش هایگلاس کار پیچیده‌ای نیست و با استخدام یک متخصص ماهر بدون هیچ دردسری انجام می‌گیرد.

مراحل تعمیر کابینت کدام‌اند؟

تعمیر کابینت به آشپزخانه شما جان تازه‌ای می‌بخشد و از هزینه‌های تعویض کامل آن می‌کاهد. با استخدام یک فرد متخصص بسیاری از مشکلات رایج کابینت‌ها برطرف می‌شود. در ادامه، مراحل کلی تعمیرات کابینت را بیان می‌کنیم: 1. تشخیص مشکل و تهیه ابزار ابتدا باید مشکل شناسایی شود. اینکه آیا کابینت‌ها خراشیده شده‌اند، رنگشان پریده است، لولاها شل شده‌اند یا مشکل دیگری دارند؟ پس از آن بسته به نوع مشکل، ممکن است به ابزارهایی مانند پیچ‌گوشتی، چکش، سمباده، چسب چوب، رنگ، قلم‌مو، بتونه و غیره نیاز باشد. متخصصان اغلب خود این ابزارهای را در دسترس دارند. 2. آماده‌سازی سطح کابینت باید خالی شده و تمام وسایل داخل کابینت خارج شود. پس از آن نیز سطح کابینت نیاز به گردگیری دارد. گردوغبار، چربی و هرگونه آلودگی بر روی سطح وجود دارد، باید از سطح کابینت پاک شود. درنهایت با دقت قسمت‌هایی که نیاز به تعمیر دارند، مشخص می‌شود. 3. تعمیر خراشیدگی و سوراخ‌های کوچک برای پر کردن خراشیدگی‌های سطحی اغلب از ماژیک ترمیم‌کننده یا بتونه چوبی هم‌رنگ کابینت استفاده می‌شود. سوراخ‌های کوچک نیز با استفاده از بتونه چوب پر می‌شود. پس از خشک شدن بتونه، سطح را سمباده می‌زنند تا صاف شود. 4. تعمیر لولاها و دستگیره‌ها در این مرحله پیچ‌های لولا را سفت شده و یا در صورت نیاز لولا تعویض می‌شود. در صورتی که دستگیره‌های کابینت هم قدیمی شده‌ باشند، را با مدل‌های جدیدتر تعویض می‌شوند. 5. تعمیر ورم و بادکردگی در ابتدا باید علت ورم کردن مشخص شود که بتوان آن را برطرف کرد. اغلب ورم به دلیل نفوذ آب به داخل کابینت رخ می‌دهد. پس از آن قسمت آسیب‌دیده، برش زده می‌شود. در واقع قسمت بادکرده با دقت برش زده و با یک ‌تکه ام‌دی‌اف جدید جایگزین خواهد شد. پس از آن هم قطعه جدید را با چسب چوب یا چسب مخصوص ام‌دی‌اف به کابینت می‌چسبانند. 6. رنگ‌آمیزی مجدد اکنون نوبت به رنگ‌آمیزی مجدد می‌رسد. برای این کار باید سطح سمباده زده شود. سمباده برای چسبندگی بهتر رنگ به سطح کابینت است. بهتر است رنگی که انتخاب می‌شود با دکوراسیون آشپزخانه هماهنگ باشد. 7. نصب مجدد کابینت درنهایت پس از خشک شدن رنگ، کابینت در سر جای خود قرار داده می‌شود.

مراحل نصب کابینت کدام‌اند؟

هزینه ساخت کابینت
نصب کابینت یکی از مراحل مهم در بازسازی یا ساخت آشپزخانه است. با رعایت مراحل زیر می‌توان کابینت‌ها را به صورت حرفه‌ای نصب کرد: • تمیز کردن دیوارها: دیوارهایی که قرار است کابینت‌ها به آن‌ها نصب شوند باید به خوبی تمیز و خشک شده باشند. • تراز کردن دیوارها: از تراز لیزری یا شلنگ تراز، برای اطمینان از تراز بودن دیوارها استفاده می‌شود. • علامت‌گذاری نقاط نصب: با استفاده از مداد و متر، نقاط دقیق نصب کابینت‌ها را روی دیوار علامت‌گذاری می‌شود. • انتخاب ریل مناسب: ریل‌های دیواری، متناسب با وزن کابینت‌ها و جنس دیوار انتخاب می‌شود. • نصب ریل‌ها: ریل‌ها با استفاده از پیچ و رول‌پلاک به دیوار متصل می‌شوند. مهم است که ریل‌ها کاملاً تراز و در یک خط مستقیم نصب شوند. • آویزان کردن کابینت‌ها: کابینت‌های دیواری با استفاده از پیچ و رول‌پلاک به ریل‌های دیواری متصل می‌شوند. • تراز کردن کابینت‌ها: از تراز برای اطمینان از تراز بودن کابینت‌ها استفاده می‌شود. • اتصال کابینت‌ها به هم: کابینت‌های دیواری را با استفاده از بست‌های مخصوص به هم متصل می‌شوند. • نصب پایه‌های کابینت: پایه‌های کابینت‌های زمینی را به کف آشپزخانه پیچ می‌شوند. • قرار دادن کابینت‌ها روی پایه‌ها: کابینت‌های زمینی را روی پایه‌ها قرار داده و تراز می‌شوند. • اتصال کابینت‌های زمینی به هم: کابینت‌های زمینی با استفاده از بست‌های مخصوص به یکدیگر متصل می‌شوند. • آماده‌سازی صفحه کابینت: صفحه کابینت به اندازه مورد نیاز برش زده و لبه‌های آن هم پرداخت می‌شود. • نصب صفحه کابینت: صفحه کابینت بر روی کابینت‌های زمینی قرار داده و با استفاده از چسب و پیچ محکم می‌شوند. • برش صفحه کابینت: در محل نصب سینک، گاز و هود، صفحه کابینت برش زده می‌شود. ‌ • نصب سینک، گاز و هود: سینک، گاز و هود را در محل‌های برش داده شده قرار گرفته و به لوله‌های آب و گاز متصل می‌شوند. • نصب لولاها: لولاهای کابینت‌ها در جای خود پیچ می‌شوند. • نصب دستگیره‌ها: دستگیره‌های کابینت‌ها در جای خود پیچ می‌شوند. • نصب سایر یراق‌آلات: سایر یراق‌آلات مانند ریل‌های کشو، جا ادویه و غیره نیز را در جای خود نصب می‌شوند.

هزینه‌ی تعمیر و نصب کابینت چقدر است؟

هزینه نصب کابینت و تعمیرات کابینت از جمله هزینه کابینت ام دی اف و هزینه کابینت مدرن را عوامل متعددی تعیین می‌کنند. به همین دلیل یک پاسخ دقیق برای همه موارد وجود ندارد. اما می‌توان برخی از عوامل اصلی موثر بر قیمت را بررسی کرد. این عوامل شامل: • نوع آسیب: شدت آسیب‌دیدگی کابینت‌ها، نوع آسیب (خراش، تورم، شکستگی و غیره) و وسعت آن به طور مستقیم بر هزینه تعمیر و هزینه کابینت مدرن تاثیر می‌گذارد. • نوع کابینت: جنس کابینت (ام‌دی‌اف، هایگلاس، چوبی و غیره)، طرح و مدل آن و پیچیدگی ساختار آن بر هزینه تعمیر کابینت و نصب تاثیرگذار است؛ به عنوان مثال هزینه کابینت ام دی اف و هزینه کابینت ممبران به طور معمول از دیگر انواع آن کمتر است. • متریال مورد استفاده: نوع روکشی که برای تعمیرات کابینت استفاده می‌شود، نوع چسب، رنگ و سایر مواد مصرفی نیز در هزینه نهایی موثر است. • هزینه نیروی کار: دستمزد نصاب و تعمیرکار کابینت با توجه به مهارت، تجربه و منطقه جغرافیایی متفاوت است. از طرفی برخی نصاب‌ها برای جنس‌هایی همچون ممبران هزینه بیشتری دریافت خواهند کرد و هزینه کابینت ممبران بیشتر از بقیه خواهد بود. • تغییرات در طرح: اگر قصد تغییر طرح یا اضافه کردن بخش‌هایی به کابینت‌های خود را دارید، هزینه‌ها از جمله هزینه کابینت ام دی اف، افزایش خواهد یافت. • هزینه‌های جانبی: هزینه‌هایی مانند حمل‌ونقل، خرید ابزار و تجهیزات، هزینه‌های جانبی پروژه و غیره نیز در هزینه نهایی تاثیرگذار هستند. به طور کلی، هزینه تعمیر کابینت به خصوص هزینه کابینت ام دی اف، کمتر از هزینه ساخت کابینت جدید است؛ اما بازه قیمتی آن بسیار گسترده است. تعمیرات جزئی مانند تعویض لولا، دستگیره و رفع خراشیدگی اغلب هزینه کمتری دارند. در مقابل تعمیرات کلی مانند تعویض روکش، تعویض قسمت‌های آسیب‌دیده و رنگ‌آمیزی مجدد نیز هزینه بیشتری دارند.

چرا برای تعمیر و نصب کابینت، کارلنسر را انتخاب کنیم؟

انتخاب کارلنسر برای پیدا کردن تعمیرکار و نصاب کابینت، تصمیم هوشمندانه‌ای است. در کارلنسر به طیف گسترده‌ای از متخصصان دسترسی خواهید داشت و می‌توانید با طیف وسیعی از متخصصان کابینت‌سازی و با مهارت‌های مختلف آشنا شوید؛ از طراحان کابینت گرفته تا نصاب‌های حرفه‌ای، همه در این پلتفرم‌ها حضور دارند. امکان بررسی رزومه و نمونه کارهای هر متخصص نیز وجود دارد تا بر اساس نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. در پلتفرم کارلنسر به دلیل رقابت بین فریلنسرها، پیشنهادهای قیمتی مختلفی دریافت کرده و بهترین قیمت را انتخاب می‌کنید. در این پلتفرم نیز امکان پرداخت مرحله‌ای یا پس از اتمام کار را فراهم شده است تا با توجه به شرایط خود، بهترین شیوه را برگزینید. در کارلنسر، می‌توانید نظرات کاربران قبلی را درباره کیفیت کار و رفتار حرفه‌ای او را هم مطالعه کنید. با استفاده از فیلترهای جستجوی پیشرفته کارلنسر نیز، به سرعت متخصص موردنظر خود را پیدا می‌کنید. درنهایت نیز این امکان وجود دارد تا به صورت آنلاین با متخصص چت کرده و سوالات خود را مطرح کنید. در کل، انتخاب متخصص از کارلنسر برای تعمیر کابینت و نصب آن به شما این امکان را می‌دهد که با خیالی آسوده و با هزینه مناسب، به نتیجه دلخواه خود برسید. بهترین راه برای استخدام نصاب کابینت، استفاده از کارلنسر و استخدام کابینت کار سیار است.

ساخت، نصب و تعمیر کابینت در سایر شهرها

خدمات ساخت، نصب و تعمیر کابینت در شهرهای مختلف ایران متفاوت است. این خدمات در شهرهای مختلف با توجه به سطح توسعه شهر، قیمت مصالح و غیره تغییر پیدا می‌کند. به عنوان مثال یافتن یک متخصص با مهارت بسیار بالا در شهری کوچک راحت‌تر است اما در شهری مانند تهران تنوع متخصصین بیشتری وجود دارد و شاید هم بتوان کابینت سازی ارزان در تهران را هم برخلاف سایر شهرها، به راحتی پیدا کرد. به همین دلیل در هر شهری از ایران به راحتی می‌توان بهترین متخصصین و کابینت کار سیار را از طریق کارلنسر پیدا کرد. خدماتی که در کارلنسر برای شهرهای مختلف ارائه می‌شود، شامل مواردی همچون طراحی و ساخت کابینت، نصب کابینت، تعمیر و بازسازی کابینت، روکش کردن کابینت و ساخت سفارشی کابینت می‌گردد.

بهترین نصابان کابینت آماده‌به‌کار در تهران

کارلنسر یک پلتفرم آنلاین است که از طریق آن می‌توان بهترین نصابان را در تهران پیدا کرد. اعتماد کردن به یک نصاب و تعمیرکار در تهران کاری دشوار است؛ اما با استفاده از این پلتفرم می‌توانید بهترین کابینت‌سازی ارزان در تهران و کابینت کار سیار را پیدا کرده و در فضایی امن و قابل‌اعتماد کار خود را به آن‌ها بسپارید.

دستمزد نصاب کابینت در تهران چقدر است؟

دستمزد نصاب کابینت در تهران بسته به عوامل مختلفی از جمله نوع کابینت، پیچیدگی کار، تجربه نصاب، منطقه جغرافیایی و نرخ تورم، متغیر است؛ بنابراین، تعیین یک قیمت دقیق برای تمام موارد امکان‌پذیر نیست. دستمزد نصاب به طور معمول به صورت مترمربعی، روزانه و پیمانکاری محاسبه می‌شود. در روش مترمربعی، نصاب‌ها به ازای هر مترمربع نصب، مبلغی را در نظر می‌گیرند. برخی دیگر از نصاب‌ها به صورت روزانه دستمزد دریافت می‌کنند. برای پروژه‌های بزرگ نیز به صورت پیمانی با نصاب قرارداد بسته می‌شود. برای پیدا کردن کابینت سازی ارزان در تهران با دستمزد کم می‌توانید از طریق پلتفرمی مانند کارلنسر اقدام کنید.

عوامل موثر بر هزینه ساخت کابینت در تهران

هزینه ساخت کابینت
هزینه ساخت کابینت در تهران تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرد که آگاهی از آن‌ها به شما کمک می‌کند تا انتخاب بهتری داشته باشید و هزینه‌های خود را نیز مدیریت کنید. در ادامه به بررسی مهم‌ترین این عوامل می‌پردازیم: • نوع چوب: کابینت‌های تمام چوب از گران‌ترین نوع کابینت‌ها هستند و قیمت آن‌ها بسته به نوع چوب و کیفیت آن متغیر است. • روکش: روکش‌های طبیعی مانند چوب طبیعی و روکش‌های مصنوعی مانند ملامین، هایگلاس، ممبران و غیره هر کدام قیمت متفاوتی دارند. • یراق‌آلات: کیفیت و برند یراق‌آلات (مانند لولا، دستگیره و ریل) تاثیر مستقیمی بر قیمت نهایی کابینت دارد. • طراحی سفارشی: طراحی‌های پیچیده و سفارشی، نیاز به زمان و مهارت بیشتری دارند و در نتیجه هزینه بیشتری نیز در بر خواهند داشت. • جزئیات کار: هرچه جزئیات کار بیشتر باشد (مانند قفسه‌بندی‌های خاص و نورپردازی داخلی) هزینه‌ها افزایش می‌یابد. • متراژ: هرچه متراژ کابینت بیشتر باشد، مواد اولیه و زمان بیشتری برای ساخت آن نیاز است و در نتیجه هزینه‌ها نیز بیشتر خواهد شد. • ابعاد: ابعاد غیراستاندارد و کابینت‌هایی با ابعاد بزرگ‌تر، هزینه بیشتری را در پی دارند. • منطقه جغرافیایی: هزینه ساخت کابینت در مناطق مختلف تهران متفاوت است و برای پیدا کردن کابینت سازی ارزان در تهران باید منطقه را هم در نظر بگیرید. • نرخ اتحادیه: نرخ اتحادیه کابینت‌سازان نیز بر قیمت نهایی تاثیرگذار است. • مهارت و تجربه کابینت‌ساز: کابینت‌سازان با تجربه و مهارت بالاتر، دستمزد بیشتری دریافت می‌کنند. ‌ میزان پیچیدگی کار: هرچه کار پیچیده‌تر باشد، زمان و نیروی کار بیشتری نیاز دارد و در نتیجه هزینه‌ها افزایش می‌یابد. • هزینه نصب کابینت و حمل‌ونقل: هزینه نصب کابینت و حمل‌ونقل کابینت نیز بر قیمت نهایی تاثیرگذار است. • تورم و نوسانات بازار: نوسانات بازار و تورم نیز بر قیمت مواد اولیه و دستمزد تاثیرگذار هستند.

یک نصاب کابینت در تهران چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

یک نصاب کابینت ماهر در تهران، طیف گسترده‌ای از خدمات مرتبط با طراحی، ساخت و نصب انواع کابینت را ارائه می‌دهد. این خدمات شامل موارد زیر می‌شود: 1- طراحی و مشاوره • مشاوره در انتخاب سبک، رنگ و متریال مناسب برای کابینت‌ها با توجه به دکوراسیون آشپزخانه و سلیقه مشتری. • طراحی دقیق و حرفه‌ای کابینت‌ها با استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی. • ارائه طرح‌های سه‌بعدی برای پیش‌نمایش بهتر نتیجه نهایی. 2- ساخت انواع کابینت • ساخت انواع کابینت آشپزخانه، حمام، کمددیواری و ... با استفاده از متریال‌های مختلف مانند ام‌دی‌اف، هایگلاس، ممبران، چوب طبیعی و غیره. • ساخت کابینت‌های کلاسیک، مدرن، روستیک و سایر سبک‌ها مطابق با سلیقه مشتری. • تولید کابینت‌های سفارشی با ابعاد و اندازه‌های دلخواه. 3- نصب حرفه‌ای • نصب دقیق و اصولی کابینت‌ها با استفاده از ابزارآلات و تجهیزات پیشرفته. • تنظیم دقیق لولاها، کشوها و سایر یراق‌آلات. • اطمینان از تراز بودن و استحکام کابینت‌ها. 4- تعمیر و بازسازی • تعمیر و بازسازی انواع کابینت‌های قدیمی و فرسوده. • تعویض روکش، یراق‌آلات و سایر اجزای کابینت. • رفع مشکلات و ایرادات موجود در کابینت‌ها. 5- خدمات جانبی • ساخت و نصب جزیره آشپزخانه. • ساخت و نصب کمددیواری. • ساخت و نصب قفسه‌بندی. • ساخت و نصب میز کار. • اجرای انواع روکش‌کاری مانند ملامین، هایگلاس، ممبران و غیره. به طور کلی، یک نصاب کابینت حرفه‌ای حتی کابینت سازی ارزان در تهران، تمامی مراحل از طراحی تا نصب و حتی تعمیر و بازسازی کابینت‌ها را به صورت کامل انجام می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا آشپزخانه‌ای زیبا و کاربردی داشته باشید.

پرطرفدارترین مدل کابینت ام‌دی‌اف کدام است؟

انتخاب مدل کابینت ام‌دی‌اف بستگی زیادی به سلیقه شخصی، دکوراسیون آشپزخانه و بودجه شما دارد. با این حال، برخی مدل‌ها به دلیل زیبایی، کاربردی بودن و قیمت مناسب، محبوبیت بیشتری دارند. به طور معمول کابینت‌هایی به رنگ‌های سفید، خاکستری، کرم و قهوه‌ای به دلیل ایجاد حس آرامش و هماهنگی با سایر رنگ‌ها، از محبوبیت بالاتری برخوردار هستند. در نوع طرح نیز، طرح‌های ساده و خطوط صاف برای سبک‌های مدرن و طرح‌های کلاسیک و منبت‌کاری شده برای سبک‌های سنتی، طرفداران خاص خود را دارند. بر همین اساس مدل‌های پرطرفدار کابینت ام‌دی‌اف شامل موارد زیر می‌شوند: • کابینت ام‌دی‌اف سفید، به دلیل ایجاد حس روشنایی و وسعت، برای آشپزخانه‌های کوچک بسیار مناسب است. ش کابینت ام‌دی‌اف خاکستری به دلیل اینکه رنگ خاکستری خنثی بوده، با هر دکوراسیونی هماهنگ می‌شود و فضایی مدرن و شیک ایجاد می‌کند. • کابینت ام‌دی‌اف چوبی به این دلیل که طرح چوب طبیعی به کابینت‌ها جلوه گرم و صمیمی می‌بخشد و برای ایجاد فضایی کلاسیک مناسب است. • کابینت ام‌دی‌اف هایگلاس به دلیل اینکه روکش هایگلاس آن به کابینت‌ها درخشندگی و زیبایی خاصی می‌بخشد و برای آشپزخانه‌های مدرن بسیار مناسب است. • کابینت ام‌دی‌اف ممبران به این دلیل که روکش ممبران به کابینت‌ها ظاهری کلاسیک و لوکس می‌بخشد و برای افرادی که به دنبال طراحی‌های منحصربه‌فرد هستند، مناسب است.

تفاوت کابینت مدرن و کلاسیک، بررسی کامل

انتخاب بین کابینت مدرن و کلاسیک یکی از تصمیمات مهم در طراحی آشپزخانه است. هر کدام از این سبک‌ها ویژگی‌ها و جذابیت‌های خاص خود را دارند و انتخاب بهترین گزینه به سلیقه شخصی، فضای آشپزخانه و سبک دکوراسیون بستگی دارد. در ادامه به بررسی تفاوت‌های اصلی بین کابینت مدرن و کلاسیک می‌پردازیم: کابینت مدرن کابینت مدرن طراحی ساده و مینیمالی دارد. خطوط صاف، سطوح صیقلی و عدم وجود تزیینات اضافی از ویژگی‌های بارز کابینت‌های مدرن است. رنگ‌های سفید، خاکستری، مشکی و رنگ‌های پاستلی روشن بیشتر در این کابینت‌ها استفاده می‌شوند. از جمله مواد اولیه پرکاربرد در ساخت کابینت‌های مدرن ام‌دی‌اف، هایگلاس و ممبران هستند. دستگیره‌های توکار، لولاهای آرام‌بند و ریل‌های کشویی نیز از جمله یراق‌آلاتی هستند که در کابینت‌های مدرن به کار می‌روند. به طور معمول برای جلوه بیشتر این کابینت‌ها از نورپردازی زیرکابینتی و نورپردازی مخفی استفاده می‌کنند. دز نهایت وجود کابینت‌های مدرن به ایجاد یک فضای باز و دلباز در خانه کمک می‌کند. کابینت کلاسیک کابینت کلاسیک طراحی پیچیده و تزئینی دارد. به صورتی که استفاده از منبت‌کاری، حکاکی و طرح‌های پیچیده از ویژگی‌های بارز کابینت‌های کلاسیک است. رنگ‌های چوبی، کرم، طلایی و قهوه‌ای تیره بیشتر در این کابینت‌ها استفاده می‌شوند. چوب طبیعی، روکش چوب و ممبران از جمله مواد اولیه پرکاربرد در ساخت کابینت‌های کلاسیک هستند. دستگیره‌های فلزی با طرح‌های پیچیده، لولاهای ساده و پایه‌های چوبی نیز از جمله یراق‌آلاتی هستند که در کابینت‌های کلاسیک به کار می‌روند. در نهایت هم کابینت‌های کلاسیک با ظاهر سنتی خود، به ایجاد فضایی گرم و صمیمی کمک می‌کنند.

سوالات متداول

در ادامه برخی از سوالات متداول در ارتباط با تعمیر و نصب کابینت را پاسخ می‌دهیم:

زمان ساخت کابینت و دکوراسیون داخلی چقدر است؟

زمان ساخت کابینت و دکوراسیون داخلی را پیچیدگی طراحی آن‌ها، متریال مورد استفاده، ابعاد آشپزخانه و مهارت متخصص تعیین می‌کند.

کابینت ام‌دی‌اف چیست؟

ام‌دی‌اف مخفف عبارت Medium Density Fibreboard به معنای تخته فیبر با چگالی متوسط است. این ماده از ترکیب خرده چوب‌ها، رزین و چسب تحت فشار و حرارت بالا تولید می‌شود. نتیجه این فرایند، ورق‌هایی با سطح صاف و یکدست است که به عنوان یکی از محبوب‌ترین مواد برای ساخت کابینت شناخته می‌شود.

مزایای کابینت ام‌دی‌اف چیست؟

قیمت مناسب، تنوع بالا در طرح و رنگ، شبیه بودن به طرح چوب، سبکی، مقاومت بالا نسبت به رطوبت و غیره از جمله مزایای این جنس از کابینت‌ها هستند.

طراحی کابینت را چگونه انجام می‌دهند؟

طراحی کابینت، اولین و مهم‌ترین مرحله در ساخت آشپزخانه‌ای زیبا و کاربردی است. این مرحله به شما کمک می‌کند تا با توجه به فضای موجود، نیازهای خود و سلیقه‌تان، کابینت‌هایی با بهترین عملکرد و ظاهر را انتخاب کنید. برای طراحی باید ابتدا اندازه‌گیری دقیقی از فضا انجام شود و پس از آن نوبت به انتخاب سبک، متریال و مواد اولیه است.

نصب کابینت چگونه انجام می‌شود و چقدر زمان نیاز دارد؟

نصب کابینت مرحله‌ی پایانی و بسیار مهم در فرایند ساخت آشپزخانه است. این مرحله، تمام زحمات طراحی و تولید کابینت را به یک نتیجه‌ زیبا و کاربردی تبدیل می‌کند. مراحل آن به ترتیب عبارت‌اند از: آماده‌سازی محل نصب، نصب پایه‌ها، نصب کابینت‌های زمینی، نصب کابینت‌های دیواری، نصب یراق‌آلات و نصب صفحه کابینت.

کابینت متری چند تمام می‌شود؟

قیمت دقیق هر متر کابینت را فاکتورهایی مانند نوع متریال، طرح و مدل، منطقه جغرافیایی، شرکت تولیدکننده و تخصص نصاب تعیین می‌کنند. برای مثال هزینه کابینت مدرن بیش از سایر جنس‌ها خواهد بود. مواردی مانند هزینه نصب کابینت آشپزخانه هم بر روی قیمت نهایی اثرگذار است.
blue line
پروژه‌تون رو از همینجا ثبت کنید!
gold line
خلاصه ای از عملکرد کارلنسر
متخصص فریلنسر
۵۸۰,۰۰۰+
متخصص فریلنسر
پروژه موفق
۱۳۰,۰۰۰+
پروژه‌ انجام شده
پروژه انجام شده
۶۴,۸۶۰+
مشتری راضی
دسته بندی
۴۵۰+
دسته بندی
مزایای استخدام متخصص با کارلنسر
مزایای استخدام متخصص با کارلنسر
با کارلنسر می تونی فریلنسرها رو خیلی آسون پیدا کنی و انتخاب و مصاحبه شون کنی، به همین راحتی کار را به کاردان بسپار
قیمت گذاری توافقی
امکان بررسی قیمت و قیمت گذاری توافقی بر اساس بودجه کارفرما قبل از شروع کار
متخصصین ماهر
دسترسی به صدها متخصصین ماهر در زمینه های مختلف بر حسب نیاز شما
تضمین رضایت و گارانتی پردخت هزینه
تضمین رضایت طرفین و گارانتی پرداخت هزینه با سیستم پرداخت امن کارلنسر
حل تخصصی اختلافات
حل مشکلات در روند پروژه با کمک تیم تخصصی داوری کارلنسر
دسترسی کامل به عملکرد و سوابق متخصص ها
امکان بررسی کامل پروفایل، نمونه کارها، خدمات و رزومه متخصصسین قبل از رزرو
همین حالا برای ثبت پروژه رایگان کلیک کنید کابینت سازی
کارلنسر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
شماره تماس ۲۸۴۲۶۴۴۳ ۰۲۱
آدرس ایمیل info@karlancer.com
پشتیبانی