انیمیشن، نقاشی متحرک یا پویا نمایی، تکنیک ایجاد حرکت از طریق اتصال و پشت سر هم قرار دادن فریم های تصویر یا المان ها و کاراکترهای گرافیکی است. طراحی و ساخت انیمیشن استفاده های فراوانی برای مصارف آموزشی، تبلیغاتی و تفریحی دارد. پروژه های ساخت انیمیشن توسط طراحان انیمیشن با استفاده از ابزارها و نرم افزارهای گرافیکی انجام می شود. نرم افزار 3D Max در کنار نرم افزار Maya، از معروفترین نرم افزارهای ساخت انیمیشن می باشد. ساخت و طراحی انیمیشن یا پویانمایی را می توان از تکنیکی ترین زیر شاخه های طراحی گرافیک دانست.
تعرفه و هزینه ساخت انیمیشن و کارتون عموما بر مبنای ثانیه و دقیقه محاسبه می شود. محاسبه قیمت و هزینه تولید انیمیشن بسته به عواملی مانند کیفیت ساخت، طراحی کاراکتر انیمیشن و میزان شخصی سازی و استفاده از افکت های صوتی و تصویری دارد. برای مثال هزینه ساخت انیمیشن 3 بعدی با تعرفه تولید انیمیشن دو بعدی یا حتی انیمیشن 2.5 بعدی متفاوت است. این هزینه همچنین به خود نرم افزار سه بعدی ساز (مثل لومیون یا تری دی مکس)، شخصی سازی و یا طراحی کاراکتر انیمیشن، تصویر سازی و... بستگی دارد. سفارش وساخت انیمیشن، موشن گرافیک، تیزرهای کارتونی و همین طور متحرک سازی و انیمیشن پروژه های طراحی سه بعدی با استخدام انیماتورهای حرفه ای، در کارلنسر امکان پذیر است. برای سفارش ساخت انیمیشن تبلیغاتی و آموزشی، ساخت انیمیشن معماری و حتی ساخت انیمیشن برای اینستاگرام و تبلیغات شبکه های اجتماعی می توانید به راحتی و در چند کلیک پروژه خود را سفارش دهید. پس از مدت کوتاهی با بررسی پیشنهادات و نمونه کارهای فریلنسرهای انیمیشن کار و انیماتور می توانید بهترین طراح انیمیشن ساز را با قیمت و تعرفه مناسب برای پروژه خود استخدام کنید.
بیشتر بدانید
مراحل ثبت سفارش
ساخت انیمیشن و کارتون
۱. ثبت پروژه
ثبت درخواست خود در قالب پروژه با بودجه و زمان دلخواه
۲. انتخاب متخصص
انتخاب متخصص (فریلنسر) از بین پیشنهادهای دریافتی
۳. انجام پروژه
ارتباط با متخصص و نظارت بر روند کار در طول انجام پروژه
۴. پرداخت امن
آزاد کردن مبلغ برای متخصص پس از تحویل کار و تایید شما
نمونه کارهای ساخت انیمیشن را مشاهده و متخصص موردنظرتان را استخدام کنید.
طراحی و ساخت انیمیشن
طراحی انیمیشن چیست؟
انیمیشن روشی برای عکاسی از نقاشی ها، مدل ها یا حتی عروسک های متوالی برای ایجاد توهم حرکت و جانبخشی به آنها در یک سکانس است. از آنجایی که چشمهای ما فقط میتوانند یک تصویر را برای تقریباً 1/10 ثانیه حفظ کنند، زمانی که چندین تصویر پشت سر هم ظاهر میشوند، مغز آنها را در یک تصویر متحرک ترکیب میکند.
در ساخت انیمیشن های سنتی، تصاویر بر روی صفحات سلولوئید شفاف نقاشی می شوند تا از آنها عکس گرفته شود. کارتون های اولیه که همه ما از دیدن آنها حس نوستالژی را تجربه میکنیم، نمونه هایی از این دست هستند. امروزه ساخت انیمیشن با هوش مصنوعی، ساخت انیمیشن با گوشی و... به عنوان روشهای راحت برای ساخت انیمیشن ارزان روی کار آمدهاند. علاوه بر این، اکثر فیلم های انیمیشن با تصاویر کامپیوتری یا CGI ساخته می شوند. برای ایجاد ظاهر حرکت صاف از این تصاویر، نرخ فریم یا تعداد تصاویر متوالی که در هر ثانیه نمایش داده می شود در نظر گرفته می شود. به این صورت، این تصاویر طراحی شده، اشیاء یا مدلهای سهبعدی به ما توهم حرکت کردن و جاندار بودن را میدهند.
7 نوع و سبک اصلی انیمیشن
انیمیشن سنتی
انیمیشن سلولوییدی یا دستی، اولین و قدیمی ترین روش تولید انیمیشن است. تولید این انیمیشن به صورت دستی است که در آن هنرمند به معنای واقعی کلمه مجبور است هزاران تصویر را بر روی کاغذ مخصوص بکشد و از آنها به صورت قاب به فریم عکس بگیرد. قبل از انقلاب دیجیتال، این سبک انیمیشن سازی سنتی، روش و استاندارد عادی صنعت پویانمایی برای استودیوهای بزرگ از جمله دیزنی بود.
انیمیشن 2 بعدی نیز که در دستهی انیمیشنهای سنتی قرار میگیرد، مبتنی بر فایل های دوبعدی وکتور است و دو مزیت مشخص دارد: دسترسی ارزان و آسان بودن تولید. برای تولید انیماتور شما نیاز به یک درک اساسی از فریم های کلیدی دارید و مطمئنا میدانید چگونه از ابزارهایی مانند Adobe Animate استفاده کنید.
روتوسکوپی
روتوسکوپی یک تکنیک انیمیشن است که انیماتورها از آن برای ردیابی تصاویر متحرک، فریم به فریم، برای تولید کنش واقعی استفاده می کنند. در اصل، تصاویر فیلم لایو اکشن روی یک صفحه شیشه ای نمایش داده می شد و روی کاغذ ردیابی می شد. این تجهیزات پروجکشن به عنوان یک روتوسکوپ شناخته می شود که توسط انیماتور اتریشی-آمریکایی Max Fleischer ساخته شده است. این دستگاه در نهایت توسط کامپیوترها جایگزین شد، اما این فرآیند هنوز روتوسکوپی نامیده می شود.
انیمه
انیمه، انیمیشنی است که با دست طراحی شده و توسط کامپیوتر تولید شده و نشات گرفته از ژاپن است. در خارج از ژاپن و در زبان انگلیسی، انیمه به طور خاص به انیمیشن تولید شده در ژاپن اشاره دارد.
برش (Cutout)
انیمیشن Cutout شکلی از انیمیشن استاپ موشن با استفاده از کاراکترهای مسطح، وسایل و پسزمینههای برشخورده از موادی مانند کاغذ، کارت، پارچه سفت یا عکس است. پایه ها بریده می شوند و به عنوان عروسک برای استاپ موشن استفاده می شوند.
ساخت انیمیشن سه بعدی
انیمیشن سه بعدی و جلوه های بصری روش پیشرو و به روز برای دنیای امروز و آینده هستند. انیمیشن سه بعدی با اصول مختلفی کار می کند . برای این کار، انیماتور باید بیاموزد که چگونه یک شخصیت را به صورت دیجیتالی مدل سازی کند، آن را کاملاً مجسم کند و اسکلتی به آن بدهد که بتواند حرکت و عمل کند. شما باید مدل را در فریم های مشخصی قرار دهید و سپس به کامپیوتر اجازه دهید رندر را انجام دهد. برای انیمیشن سه بعدی از ابزارها و نرم افزارهای مختلفی مانند 3d Max و نرم افزار Maya استفاده می شود. همچنین ساخت انیمیشن های معماری در بسیار از پروژه ها به صورت سه بعدی انجام میشود. انیمیشن سه بعدی با وجود قیمت بالاتر مخاطبان و طرفداران زیادی در صنعت تبلیغات و ساخت محتوای بصری سرگرم کننده دارد.
استاپ موشن
این روش مانند انیمیشن سنتی عمل میکند. در استاپ موشن، شما به غیر از نقاشی مدل های سفالی و یا هر مجموعه ای دارید که برای تولید انیمیشن باید با دقت دستکاری کنید. استاپ موشن را می توان با عروسک ها، برش های تصاویر و حتی چهره ها نیز انجام داد. در گذشته، استاپ موشن به عنوان نوعی جلوههای ویژه برای فیلم های اکشن زنده مورد استفاده قرار می گرفت و عمدتاً جایگزین انیمیشن سه بعدی و کار با جلوه های بصری شده است. با این حال، فیلمسازانی وجود دارند؛ مانند تیم برتون، که تقریباً به طور انحصاری با استاپ موشن کار می کنند. برای انیماتورهای مشتاق استاپ موشن، می تواند وسیله ای فوق العاده برای ساختن اثر هنری باشد.
موشن گرافی
این تکنیک جلوه بصری شامل حرکت عناصر گرافیکی مانند متن یا آرم ها است که بیشتر از نرم افزارهایی مانند افتر افکت استفاده می کنند. کاربرد موشن گرافیک در صنعت تبلیغات پروژه های چندرسانه ای و مولتی مدیا بسیار است. حتی می توان از موشن گرافیک برای طراحی و ساخت تیزر تبلیغاتی و فیلم استفاده کرد. برای ساخت موشن گرافیک میتوانید از فریلنسرهای حرفه ای متخصص در این زمینه در کارلنسر کمک بگیرید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره نحوه و هزینه تولید انیمیشن، ساخت انیمیشن تبلیغاتی، اموزشی و سایر موارد مرتبط می توانید با ثبت یک پروژه رایگان به صدها تولید کننده و طراح انیمیشن حرفه ای در سایت کارلنسر مرتبط شوید. پس از بررسی کیفیت و نمونه کارهای طراحان انیمیشن می توانید بهترین طراح را برای پروژه خود انتخاب کنید.
فرایند انیمیشن سازی
در این قسمت به شرح فرایند ساخت انیمیشن در سه بخش پیش تولید، تولید و پس تولید میپردازیم.
پیش تولید
پایه و اساس ساخت انیمیشن در پیش تولید شکل میگیرد و به مرحله اجرا میرسد. از این رو، جدی گرفتن مرحله پیش تولید در کیفیت خروجی نهایی بسیار تاثیرگذار است.
ایده پردازی
اولین و مهمترین مرحله از ساخت انیمیشن، ایده پردازی است تا بتوان داستان ایده آلی را در انیمیشن ارائه داد. در مرحلهی ایده پردازی خط داستانی انیمیشن باید به صورت تمام و کمال شکل بگیرید تا بتوان به مراحل بعدی از ساخت انیمیشن پرداخت. در فرایند انیمیشن سازی هر چقدر شما در مرحله ایده داستان و پرداخت به آن بیشتر زمان صرف کنید، از هدر رفتن وقت و سرمایهتان در مراحل تولید جلوگیری خواهد شد.
فیلمنامه نویسی
پس از ایده پردازی و شکل گیری داستان، در مرحله فیلمنامه نویسی باید همه چیز به صورت کتبی و در قالب کلمات پیاده سازی شود. هر چه زودتر ایدهی خود را به کلمات تبدیل کنید بهتر است تا اگر مشکلی در داستان شما وجود دارد، قبل از مرحله تولید آن را پیدا کنید. در این مرحله، در صورتی که انیمیشن شما صامت نیست، دیالوگهای انیمیشن را به صورت مکتوب تنظیم کنید.
آماده سازی استوری برد یا استوری ریل
استوری بورد یا استوری ریل یک تصویر کلی از انیمیشن است که به صورت بخش به بخش بر روی کاغذ یا نرم افزار استورد برد طراحی میشود. تفاوت استوری برد و استوری ریل در این است که استوری ریل به طراحی تصاویری از چند ثانیه از انیمیشن گفته میشود. در عین حال، استوری ریل به کنار گذاشتن چند فریم از انیمیشن روی کاغذ گفته میشود که با به هم پوستن آنها انیمیشنی ساده شکل میگیرد. از این رو، آماده سازی استوری ریل از آماده سازی استوری برد به مراتب سخت تر است و پیشنهاد میکنیم که این مرحله را ابتدا با طراحی استوری برد شروع کنید. استوریبردها و استوری ریلها ابزاری ضروری در فرآیند خلاقیت هستند که متخصصان ساخت انیمیشن را قادر میسازند تا دیدگاه خود را تجسم کنند و در صورت لزوم تنظیمات را انجام دهند. آنها مانند کتاب طرح یک هنرمند هستند که جوهر و جهت یک داستان را با چاشنی خلاقیت به تصویر می کشند و در عین حال پایه ای محکم برای جان بخشیدن به آن فراهم می کنند.
ساخت انیماتیک (Animatic)
انیماتیک در تولید انیمیشن یک ابزار مهم پیش تولید است که عناصری مانند نقاشیهای استوریبورد، زمانبندی، صدا و حرکات دوربین را گرد هم میآورد تا نسخه سادهشدهای از نحوه نمایش انیمیشن نهایی را نمایش دهد. انیماتیک به عنوان یک طرح اولیه از پروژه انیمیشن عمل می کند و تصویری خشن اما پویا از توالی رویدادها ارائه می دهد. ساخت انیماتیک به تیم سازنده کمک میکند تا سرعت، ترکیببندی و جریان کلی صحنهها را تجسم کند و آنها را قادر میسازد تا قبل از اختصاص دادن زمان و انرژی زیاد به انیمیشن، تصمیمات آگاهانه بگیرند. با ترکیب جلوههای صوتی و بصری در مراحل ابتدایی، انیماتیک نگاهی اجمالی به حال و هوا و روایت انیمیشن نهایی میدهد. به طور کلی، ساخت انیماتیک نقشی حیاتی در سادهسازی فرآیند تولید، افزایش ارتباطات و تضمین خروجی نهایی دارد.
پریویز (Previs)
Previs که مخفف عبارت previsualization است، یکی از اجزای حیاتی تولید انیمیشن است که به تیم اجازه میدهد تا نماها و سکانسهای پیچیده را قبل از وارد شدن به مرحله تولید برنامهریزی و تجسم کند. این شامل ایجاد مدلهای سه بعدی یا دو بعدی، طرحبندی و حرکات دوربین برای ایجاد ترکیب، کادربندی و سبک بصری کلی صحنه است. Previs به عنوان طرحی برای انیمیشن نهایی عمل می کند و به متخصصان ساخت انیمیشن کمک می کند تا تصمیمات آگاهانه ای در مورد زوایای دوربین، زمان بندی و جریان روایت بگیرند. با ارائه یک نمایش تقریبی از محصول نهایی، Previs تیم را قادر میسازد تا چالشها یا پیشرفتهای بالقوه را زودتر شناسایی کند و فرآیند کلی تولید را بهینه کند. به طور خلاصه، Previs ابزار ارزشمندی است که به تیم سازنده اجازه میدهد تا پیچیدگیهای دنبالههای انیمیشن را برنامهریزی و تجسم کند، کارایی را افزایش داده و از یک نتیجه نهایی منسجم و از نظر بصری خیرهکننده اطمینان حاصل کند.
پروپوزال نویسی
در مرحله پروپوزالنویسی، در یک قدمی تولید قرار دارید. پرورپوزال نویسی خلاصه ای کامل و قانع کننده از برنامههای شما برای پروژه انیمیشن است. برای پروپوزال نویسی، با ارائه انیماتیک و پریویز، تکنیکها و نرمافزارهای لازم را معرفی میکنیم و برآورد هزینهی کل پروژه را انجام میدهیم.
تولید
تکسچرینگ و متریال
با ورود به مرحله تولید، به مدلهایی که متصور شدهاید و طرحی ابتدایی از آنها دارید یک بافت بدهید.
تکسچر یا همان تصویر
در مرحله تکسچر یا همان تصویر، تنها تصویری از مواد را روی مدل خود می اندازید که فقط رنگ ها با هم تفاوت دارند و بافت ها یکسان هستند.
متریال یا بافت
در مرحله طراحی متریال یا بافت، برای نرم افزار مربوطه تعریف میکنید که این جسم چیست و چه ویژگی هایی دارد زیرا هر جسمی به خودی خود مقدار بازتاب ، شفافیت ، شکست نور ، درخشش ، حالت و بافت مخصوص به خود را دارد.
ریگینگ (Rigging) یا استخوان بندی
تا اینجا بافت هر مدل را مشخص کردهایم. حال در صورتی که مدل ما انسان باشد، به طراحی استخوان بندی نیاز دارد.
انیمیتینگ یا متحرک سازی
حال به مرحله اساسی انیمیشن میرسیم که باید در آن هر آنچه طراحی کردهایم را متحرک کنیم و به آنها جان بدهیم.
تنظیم نورپردازی
پس از متحرک سازی یا انیمیت کردن، نورپردازی انیمیشن اهمیت زیادی دارد.
تنظیم دوربین
در مرحله تنظیم دوربین، باید دوربین های صحنه چیده شوند و زوایای دوربین را طبق استوری برد یا استوری ریل تنظیم کنید.
سیمولیتینگ یا شبیه سازی
مرحله سیمیولیتینگ یا شبیهسازی به معنای اضافه کردن آتش، دود و غبار، سیالات، انفجار، تخریب، پارچه ها، موها و … است که در برخی قسمتهای انیمیشن وجود دارند و قابل ساخت نیستند. این عناصر مانند آتش و مایعات و پارچه باید شبیه سازی شوند و این مرحله بخشی است که باید این کار در آن انجام شود.
رندر
در مرحله رندر، تمام مراحل انجام شده ولی باید فایل انیمیشن را به پیکسلهایی تبدیل کرد که در تمام نمایشگرها قابلیت نمایش را داشته باشند این خروجی رندر نامیده می شود.
پس تولید
مرحله پس تولید به اعمال ویرایشات نهایی بر روی رندر گفته میشود تا نسخه نهایی و زیبای انیمیشن به عمل بیاید.
کامپوزیت
در این مرحله لایه های انیمیشن رندر شده را روی هم قرار می دهیم و از افکت های مختلف برای زیبا تر شدن هر لایه استفاده می کنیم و با ترکیب لایه ها به کیفیت مطلوب می رسیم.
جلوه های ویژه
جلوه های ویژه در تولید انیمیشن مانند سحر و جادو هستند. آنها سطح کاملا جدیدی از هیجان، واقع گرایی و تخیل را به انیمیشن اضافه میکنند. از انفجارهای خیره کننده گرفته تا جلوه های ویژه شخصیت ها و محیط ها را میتوان با جلوههای ویژه به تصویر کشید. جلوه های ویژه همچنین می تواند با برانگیختن احساسات و داستان سرایی را در انیمیشن تقویت کند. به طور خلاصه، جلوه های ویژه در انیمیشن غیرممکن ها را ممکن می کند.
تدوین
در مرحله تدوین، هرچیزی که پیش از این ساخته و پرداختهایم را در کنار هم قرار داده و ویرایشات لازم را انجام میدهیم تا یک انیمیشن متوالی را شکل دهیم.
صدا گذاری
انیمیشنها میتوانند صامت یا باصدا باشند. انیمیشنهای باصدا به صداگذاری یا دوبله به واسطه استخدام دوبلور حرفهای نیاز دارند که در مرحله صداگذاری انجام میگیرد.
موسیقی و جلوه های صوتی
موسیقی های متناسب با ژانر و بخشهای مختلف انیمیشن در این مرحله روی انیمیشن قرارداده میشود و همچنین صوت های پس زمینه مانند صدای اجسام و حیوانات و … با انیمیشن ترکیب می شود.
رندر نهایی
در مرحله نهایی از فرایند ساخت انیمیشن، انیمیشن را رندر نهایی می کنند تا فایل به صورت فیلم آماده ی پخش در هر نمایشگری شود.
نرم افزارهای مورد نیاز برای ساخت انیمیشن
- Visme
- Adobe Animate
- Adobe Character Animator
- Blender
- Autodesk Maya
- Cinema 4D
- OpenToonz
- Moho Animation Software
- Unity
- SideFX (Houdini)
- Crello
- Adobe Creative Cloud Express
- PosterMyWall
- PixTeller
- Animatron Studio
- Biteable
- Animaker
- Canva
- Easil
- Pencil2D
- Powtoon
- Procreate
- Clip Studio Paint
- CelAction2D
- Synfig Studio
- KeyShot
سختافزارهای مورد نیاز برای انیمشینسازی
- پردازندهی Quad-Core
- سرور سیستم
- NAS یا ذخیره ساز تحت شبکه
- کارت گرافیک High-end
- SSD یا حافظه پایدار تراشهای (Solid State Drive)
- اینترنت سکیوریتی (Internet Security)
- قلم نوری
چگونه یک انیماتور را استخدام کنیم؟
استخدام انیماتور در کارلنسر، فرایند بسیار ساده و سریعی دارد. برای استخدام انیماتور می توانید درخواست خود را به راحتی با چند خط توضیح در قالب یک پروژه ثبت کنید. شما علاوه بر استخدام انیماتور دورکار در سایت کارلنسر می توانید با تمام وقت یا ویژه کردن پروژه اقدام به استخدام انیماتور حضوری یا تمام وقت برای خود نمایید. شما به راحتی میتوانید با ده ها یا صدها فریلنسر حرفه ای با تخصص ساخت انیمیشن در شهر خود یا سراسر ایران ارتباط باشید و از آن ها برای انجام پروژه خود دعوت کنید.
شما میتوانید انیماتور مورد نظر خود را در 3 مرحله استخدام کنید:
- درخواست ساخت انیمیشن خود را در قالب پروژه، در فرم همین صفحه یا صفحه ثبت پروژه ، به همراه توضیحات کامل و شفاف، زمان و بودجه پیشنهادی ثبت کنید و مهارت های مورد نیازتان را انتخاب کنید. در صورتی که مایل هستید پروژه تان سریع تر دیده و انجام شود و یا مایل به تبادل اطلاعات تماس با فریلنسر هستید، پروژه را ارتقا دهید.
- پس از ثبت و تایید پروژه، منتظر پیشنهادهای انیمیشن سازان باشید. همچنین شما می توانید بعد از بررسی پیشنهادها روی هر پروژه، تا 20 فریلنسر را به پروژه خود دعوت کنید تا پیشنهادات قیمتی و زمانی خود را برای انجام پروژه شما ارسال کنند. پس از بررسی متن پیشنهادی فریلنسرها، صفحه پروفایل، نمونه کارها، امتیاز، نظرات کارفرمایان قبلی و سایر موارد را به دقت بررسی کنید تا بهترین فرد را انتخاب کنید.
- بهترین انیماتور را استخدام و پرداختی هزینه پروژه خود را از فقط طریق سیستم پرداخت امن کارلنسر انجام دهید. حتما توجه داشته باشید که به هیچ وجه پرداخت را در خارج از سایت کارلنسر انجام ندهید. با استفاده روش پرداخت امن کارلنسر، خیالتان از انجام پروژه راحت است و در صورت بروز مشکل و اختلاف با انیماتور هم از خدمات پشتیبانی تیم داوری کارلنسر، بهره مند خواهید شد.
فراموش نکنید که شما میتوانید قبل از استخدام انیماتور، با فریلنسرهای مختلف در مورد هزینه، زمان و نحوه انجام کار چت و گفتگو کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. پس حتما سوالات یا ابهامات خود را از آنها بپرسید.
هزینه تولید انیمیشن چقدر است؟
هزینه انیمیشن سازی با توجه به حجم و پیچیدگی کار و همچنین تخصص و تجربه کاری انیماتور متفاوت است. استخدام فریلنسر دورکار در سایت کارلنسر، یک راه مطمئن برای کاهش هزینه هاست. به دلیل حذف یا کاهش بسیاری از هزینه های اداری، رفت و آمد و…، هزینه استخدام انیماتور، بسیار کمتر از هزینه استخدام نیروی حضوری و حتی قرارداد با شرکت های مختلف است. این هزینه برای استخدام انیمیشن سازان و دورکارانی که در شهرستانهای کوچک و روستاها زندگی میکنند، به دلیل کمتر بودن هزینه زندگی آن ها نسبت به شهرهای بزرگ، کمتر هم میشود.
تعرفه ساخت انیمیشن به عوامل مختلفی مانند نوع، سبک، سناریو و زمان انیمیشن بستگی دارد. عمدتا قیمت تولید انیمیشن و تصاویر متحرک پویانمایی بر اساس دقیقه یا گاها بر اساس ثانیه محاسبه می شود. سطح پیچیدگی، جزییات در طراحی کاراکتر و سایر عوامل فنی بر قیمت نهایی طراحی و ساخت انیمیشن تاثیرگذار است.
اگر از هزینه انجام پروژه ساخت انیمیشن تان اطلاعی ندارید، میتوانید پیشنهادهای قیمتی فریلنسرهایی که روی پروژه شما پیشنهاد زده اند را بررسی کنید تا از هزینه تخمینی آن مطلع شوید. در نهایت فراموش نکنید که هزینه نهایی پروژه، کاملا توافقی بین شما و انیماتور تعیین میشود و تحمیلی از جانب طرفین نیست. پیشنهاد میکنیم قبل از استخدام فریلنسر (متخصص)، در مورد هزینه و تعرفه ساخت انیمیشن تحقیق کنید و در صورت نیاز با فریلنسر مد نظر گفتگو کنید تا سر قیمت نهایی ساخت انیمیشن به توافق برسید.
چرا هزینه و قیمت ساخت انیمیشن زیاد است؟
داستان، کارگردانی، صدا و …
انیمیشن یک فرآیند زمان بر و پرزحمت است که شامل چندین مرحله است، مانند فیلمنامه نویسی، استوری برد، طراحی شخصیت، ایجاد پس زمینه، انیمیشن، طراحی صدا و پس از تولید. هر مرحله نیاز به توجه دقیق به جزئیات دارد و ممکن است ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد.
خلق آثار هنری
خلق انیمیشن با کیفیت بالا نیازمند هنرمندان ماهر، تکنیک های پیچیده و توجه به جزئیات است. دستیابی به چنین استانداردهایی نیازمند منابع و تلاش بیشتری است.
هزینههای استودیو
از آنجایی که انیمیشنسازی زمانبر و نیازمند وجود کادر، هنرمندان و ابزارهای لازم است، به کرایه استودیو به مدت طولانی نیاز دارد. از این رو، هزینههای استودیو برای ساخت انیمیشن جزو هزینههای اساسی محسوب میشود.
هزینه زیرساختهای تخصصی
انیمیشن اغلب به برنامههای نرمافزاری پیشرفته، رایانههای قدرتمند، مزارع رندرینگ و سایر ابزارها و زیرساختهای تخصصی نیاز دارد که تهیه و نگهداری همه آنها میتواند پرهزینه باشد.
مزایای برون سپاری ساخت انیمیشن
برون سپاری تولید انیمیشن مزایای زیادی در پی دارد. با برون سپاری تولید انیمیشن، شرکت ها می توانند در هزینه های مربوط به استخدام و نگهداری یک تیم انیمیشن صرفه جویی کنند. از طریق مشارکت با استودیوهای خارجی، کسب و کارها می توانند به خدمات ساخت انیمیشن با کیفیت با قیمت پایین تر دسترسی داشته باشند.
همچنین، برون سپاری به شرکت ها اجازه می دهد تا از مجموعه متنوعی از انیماتورهای با استعداد و متخصصان صنعت در سراسر جهان بهره ببرند. این متخصصان با مجموعه مهارتها و تجربههای تخصصی، طیف وسیعتری از سبکهای خلاقانه و تخصص فنی را ارائه میکنند.
به طور کلی، برون سپاری ساخت انیمیشن مزایای هزینه، دسترسی به استعدادهای تخصصی، انعطاف پذیری و صرفه جویی در زمان را فراهم می کند.
نکات مهم برای استخدام انیماتور
- هدف پروژه: مشخص کردن هدف از انجام پروژه ساخت انیمیشن
- رزومه: در صورتی که نیاز به استخدام انیماتور دارید، چک کردن نمونه کارهای موفق قبلی متخصص را پیشنهاد میکنیم.
- بازخورد: چک کردن بازخورد کارفرمایان قبلی، یکی از بهترین راه های استخدام متخصص در سایت کارلنسر است.
مزایای استخدام انیمیشن سازان در کارلنسر
پلتفرم کارلنسر همواره در تلاش است تا با بهبود مداوم طراحی کاربری و تجربه کاربری خود و همچنین پشتیبانی مناسب، بهترین تجربه را برای کارفرمایان و انیمیشن سازان رقم بزند تا بتوانند به صورت طولانی مدت و با اعتماد متقابل باهم کار کنند.
از مزایای استخدام انیماتور در کارلنسر، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- صرفه جویی در هزینه
- بازگشت 2% از مبلغ انجام پروژه پس از پایان کار به کیف پولتان جهت استفاده از پروژه های آتی با هزینه کمتر
- سیستم پرداخت امن: پرداخت نهایی و آزادسازی هزینه پروژه برای انیماتور، پس از تحویل خروجی کار و تایید کیفیت آن توسط شما (مبلغ پروژه تا انتهای پروژه یا هر مرحله نزد کارلنسر می ماند و در صورت عدم رضایت کارفرما به فریلنسر پرداخت نمی گردد.)
- پشتیبانی از طریق تلفن، چت سایت، ارسال تیکت، ایمیل، تلگرام و…
- دسترسی آسان و سریع به ده ها تا صدها فریلنسر با تخصص ساخت انیمیشن
- پشتیبانی توسط تیم داوری در صورت بروز تخلف و یا مشکل و اختلاف بین شما و انیماتور