صفر تا صد آنالیز محتوای سایت + معرفی ابزار ها

24 آبان 1403 - آخرین بروزرسانی: 24 آبان 1403
آنالیز محتوای سایت
زمان تقریبی مطالعه: 16 دقیقه

بررسی و آنالیز محتوای سایت یکی از گام‌های مهم در بهینه‌سازی تجربه کاربر و افزایش کارایی وب‌سایت است. با توجه به رقابت شدید در فضای دیجیتال، داشتن محتوای کیفی به‌تنهایی کافی نیست؛ بلکه باید بدانیم کدام بخش‌های محتوا عملکرد بهتری دارند و چه مواردی نیاز به بهبود دارند. برای این کار، استفاده از ابزار‌های آنالیز محتوا و تجزیه و تحلیل داده‌ها امری ضروری است. این ابزار‌ها به ما کمک می‌کنند تا الگو‌های رفتاری کاربران را شناسایی کرده، نرخ بازدید، زمان ماندگاری در صفحات و تعاملات آن‌ها را مورد بررسی قرار دهیم.

در این وبلاگ، به معرفی روش‌ها و ابزار‌هایی می‌پردازیم که شما را در تجزیه‌ و تحلیل محتوای سایت یاری می‌کنند. از چگونگی شناسایی نیاز‌های کاربران گرفته تا یافتن نقاط ضعف و قدرت محتوا، همه‌چیز را پوشش خواهیم داد، تا بتوانید محتوای سایت خود را به بهترین شکل بهبود بخشید و نتایج بهتری در موتور‌های جستجو کسب کنید. فراموش نکنید که اول از همه باید بدانید سئو خارجی و داخلی چیست و بعد تسلط به آن محتوای خودتان را مورد ارزیابی قرار دهید. یک نکته دیگر در محتوا خواهید دانست که اگر قبلاً یک محتوای با کیفیت مناسب منتشر کرده‌اید، نیازی نیست دیگر آن را دور بریزید و به دنبال آن نروید. شما بایکسری از تغییرات می‌توانید، آن را به یک بلاگ مفید و البته نتیجه بخش تبدیل کنید. خب مقدمه کافی است وقت آن شده است که به سرا غ آنالیز محتوا برویم.

 

آنالیز و بررسی محتوای سایت چیست؟

آنالیز محتوای سایت فرآیند مهمی است که تمامی سایت‌ها برند آن را انجام می‌دهند. در واقع شما در این فرآیند متوجه یکسری از مهمترین المان‌ها و معیار‌ها خواهید شد. برای مثال شما متوجه خواهید شد که هر محتوا چقدر بازدید دارد، با سرچ کدام کلمات در گوگل نشان داده می‌شود، رتبه آن بلاگ در هر کدام از کلمات چیست و … با استفاده از این دیتا ها می توانید استراتژی محتوایی مناسبی بنویسید. برای همین بررسی و آنالیز یک محتوا برای شما مسیری را مشخص می‌کند که از طریق آن می‌تواند یک جامعه مخاطب مشخص را وارد سایت خودتان کنید.

نکته بعدی این است که در صورتی که بلاگ شما نتیجه نگرفته است و یا به رتبه دلخواهی که دوست داشتید نرسیده با استفاده از آنالیز محتوا می‌توانید، ایراد کار‌های خودتان را در بیاورید و در نهایت رتبه محتوا را هم بهتر کنید. نکته بعدی این است که شما می‌توانید از دل آنالیز کلمات کلیدی‌هایی را پیدا کنید که احتمالاً برای مخاطبین سایت شما جذاب است و با تولید محتوا آن کلمه کلیدی می‌توانید ورودی بالاتری دریافت کنید. به طور کلی آنالیز محتوا به دو قسمت قبل از نوشتن و بعد از نوشتن تقسیم‌بندی می‌شود. یعنی شما یکبار قبل از شروع به نوشتن محتوا باید بررسی‌های لازم را انجام دهید و یکبار دیگر بایستی بعد از آن بررسی‌ها را انجام دهید.

سفارش تولید محتوا حرفه ای

 

نکاتی برای آنالیز محتوا قبل از شروع نوشتن

در این قسمت یکسری نکات را برای شما می‌گوییم که بایستی قبل از شروع محتوا آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید. با انجام این کار خیلی راحت‌تر محتوای شما در نتیجه گوگل نمایان خواهد شد. اگر می‌خواهید یک محتوای با کیفیت بنویسید حتماً در ادامه همراه ما باشید.

مخاطب خودت را بشناس

این نکته شاید مهمترین نکته‌ای باشد که باید رعایت کنید. اگر قرار است ساختمانی ساخته شود، مهمترین نکته این است که پی‌ریزی مناسبی داشته باشد. دانستن مخاطب و نیاز‌های آن دقیقاً پی‌ریزی کاری است که قرار است انجام دهید. مهم هم نیست که اصلاً دقیقاً چه فروشگاهی را می‌خواهید راه‌اندازی کنید. اصلاً مهم نیست آنلاین کار می‌کنید یا خیر برای داشتن یک سری مخاطب بایستی اول آن‌ها را بشناسید. حالا این شناخت به چه معنی است؟ در واقع به این معنی است که شما کلمات کلیدی مورد علاقه آن‌ها را پیدا کنید.

متناسب با رنج سنی آن‌ها مطلب بنویسید، اگر حوزه کاری شما مربوط به نوجوانان است و در مورد بیزینس‌های سنگین و یا مخاطبی که تحصیلات عالی دارد مطلب می‌نویسید، صادقانه نباید منتظر یک اتفاق عجیب باشید. پس بلاگی بنویسید که برای مخاطب هدف شما جذابیت دارد. نکته بعدی این است که لحن هم بسیار تأثیر‌گذار است وقتی یک مطلب می‌خواهید بنویسید، باید به تمامی این نکات دقت کنید. بلاگ نویسی بسیار مهارت مهمی است و به مرور زمان با آموزش می توانید در آن بهتر شوید.

بررسی کلمات کلیدی

شما متناسب با نیاز‌هایی که مخاطب هدفتان دارد باید کلمات کلیدی متناسب در بیاورید. همچنین این کلمات کلیدی بایستی متناسب با کار شما نیز باشد. برای مثال اگر کارتان در حوزه رژیم لاغری است و مخاطب به نظرتان اکثرا خانم‌ها هستند، باید کلماتی را پیدا کنید که هم مرتبط با خانم‌ها می‌باشند و هم اینکه در حوزه تغذیه و رژیم است. برای بررسی و در آوردن کلمات کلیدی می‌توانید از یکسری ابزار‌ها استفاده کنید. برای مثال Semrush از جمله بهترین ابزار‌های سئو و در آوردن کلمات کلیدی است، اما خوب پولی است و چون دلاری می‌باشد خرید آن هم کمی دشوار است. شما می‌توانید از ابزار‌های رایگانی مثل keywordtool.io استفاده کنید. هر چند ابزار‌های ایرانی مثل کیبورد چی نیز می‌تواند برای کار شما مفید باشد. دقت داشته باشید هر چقدر سرچ والیوم یک کلمه کلیدی بیشتر باشد رقبای سخت تری هم خواهید داشت. بنابراین شما باید به دنبال کلمات کلیدی باشید که سرچ والیوم نسبتا بالایی دارند، رقابت هم در آنها خیلی زیاد نیست.

بررسی محتوای سایت

رقبای خودتان را آنالیز کنید

قبل از اینکه شروع به نوشتن کنید رقبای خودتان را ارزیابی کنید. ببینید که رقبای شما در محتوای مد نظرتان به چه مواردی اشاره داشتند. چند بار از کلمات کلیدی استفاده کردند و اصلاً از کدام کلمات بیشتر در مطلبشان استفاده کرده‌اند. همه این موارد را با جزئیات بررسی کنید. مشاهده کنید که محتوای چند کلمه‌ای نوشته‌اند، سعی کنید کمتر از آن‌ها خیلی ننویسید و تقریباً به اندازه آن‌ها بنویسید. کامنتهای محتوا‌ها را بخوانید و نیاز‌های مخاطبین را سعی کنید در محتوای خودتان بگنجانید. دقت داشته باشید که اگر قصد راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم را دارید، بایستی بر روی آنالیز کردن رقبای خودتان بیشتر از سایرین وقت بگذارید.

به اندازه بنویسید

بالاتر هم اشاره کردیم که سعی کنید به اندازه‌ای که سایر سایت‌های رقیب نوشته‌اند بنویسید و سعی کنید کمتر از آن‌ها مطلب شما نباشد. البته دقت داشته باشید که اگر سایتی بیش از اندازه یک مطلب را کش داده است، شما این کار را انجام ندهید. تلاش خودتان را بکنید که مطالب اکثر رقبا را در مطلب خودتان بگنجانید ولی به هیچ عنوان زیاده روی نکنید. اگر بیش از اندازه در یک محتوا مطلب بنویسید، مخاطب خسته خواهد شد و به احتمال زیاد ادامه محتوای شما را مطالعه نخواهد کرد.

ورودی را ارزشمند کن

سعی کنید در مطلب خودتان لینک‌هایی را قرار دهید که مخاطب را به سمت خرید محصول و یا خدماتی که ارائه می‌دهید بکشانید. سعی کنید ورودی‌های خودتان را به مخاطب همیشگی سایت خودتان تبدیل کنید. برای این کار هم نیاز نیست هزینه‌های عجیبی انجام دهید. تنها کافی است که مخاطب را به محتوای مرتبط که نوشته‌اید منتقل کنید. با این کار شما می‌توانید بازدید سایت خودتان را هم تا حد بسیار زیادی افزایش دهید. در واقع باید بدانید که صرفا افزایش ورودی گوگل برای کسب درآمد کافی نیست و بایستی شما به خوبی آنها را به سمت خرید محصولات یا خدماتی که ارائه می دهید، بکشانید.

عکس‌های جذاب را فراموش نکن

عکس‌های جذاب و خاص را بایستی در محتوای خودتان قرار دهید. در واقع اگر می‌خواهید یک محتوای مناسب منتشر کنید که هم مخاطب به آن جذب شود و هم از نظر گوگل ارزشمند باشد، بایستی عکس‌های جذابی را در محتوای خودتان قرار دهید. با این کار هم مخاطب زمان بیشتری در بلاگ شما صرف و هم اینکه برای سئو سایت شما نیز بهتر خواهد بود. فراموش نکنید که عکس‌های مرتبط بگذارید و از سایر سایت‌ها نیز عکس خودتان را بر ندارید بله عکس‌های یونیک را از طریق سایتی مثل freepik دانلود کنید.

حالا که بررسی و آنالیز محتوا را قبل از انتشار محتوا یادگرفتید وقت آن شده که در ادامه به آنالیز محتوا بعد از زمان انتشار بپدازیم. با این آنالیز شما متوجه خطا در محتوای خودتان خواهید شد و اگر نتیجه نگرفته باشید، می‌توانید آن را ادیت کنید و با استفاده از ابزاری که نام خواهیم برد کیفیت مطلب را افزایش دهید. برای ساخت عکس های جذاب می توانید از ابزار ساخت عکس با هوش مصنوعی استفاده کنید.

استخدام کارشناس سئو

 

نکات آنالیز سایت بعد از انتشار محتوا

این قسمت کمی تخصصی‌تر از قسمت قبل است و شما باید سعی کنید با جزئیاتی که به شما می‌گوییم، روند پروژه را انجام دهید. هر گونه سؤالی داشتید که در طول محتوا به جواب آن نرسیدید، حتماً برای ما بنویسید تا به شما پاسخ دهیم. توجه داشته باشید که بخش مهمی از آنالیز محتوا باید از طریق وب سایت‌هایی انجام شود که پولی هستند. برای این قسمت شما باید هزینه کنید و راه دیگری هم متأسفانه وجود ندارد. ما قرار است بیشتر بر روی خدمات ahref تمرکز کنیم برای خرید اشتراک آن می‌توانید، از سایت‌های ایرانی استفاده کنید که به شما اشتراک آن را می‌فروشند.

بررسی محتوا با ahref

یک لیست درست کنید

یک لیست بر اساس نام محتوا، کلمه کلیدی به کار رفته در آن و آدرس محتوا را در اکسل درست کنید. برای این کار می‌توانید از سرچ کنسول و یا از وب سایتی مثل ahref در بخش AWT کمک بگیرید، تا لینک‌ها و البته کلمات کلیدی را به راحتی جمع‌آوری کنید. شاید با خودتان بگویید که چک لیست درست کردن اهمیت زیادی ندارد ولی اشتباه می‌کنید، این کار را انجام دهید چرا که مهمترین بخش کار است. برای استفاده از ahref وارد قسمت site audit شوید و سپس بعد از دادن دامنه خود به سایت منتظر بمانید. بعد از اعلام نتایج به قسمت bulk export بروید. و بر روی گزینه Internal HTML URLs، status code ۲۰۰ کلیک کنید. بعد از آن کار کافی است آدرس‌هایی که دریافت کردید را وارد فایل اکسل و یا شیت آنلاین کنید.

آنالیز محتوای سایت با ahref

اولویت‌بندی کنید

اگر قرار باشد همه سایت و محتوا‌هایی که تا به امروز منتشر کرده‌اید را مورد بررسی قرار دهید، بسیار زمان زیادی را باید صرف کنید. بنابراین از قانون ۸۰/۲۰ استفاده کنید. در واقع شما باید از آن ۸۰ درصد محتوا‌هایی که اهمیت کمتری دارند و یا اینکه ورودی کمتری برای شما دارند بگذرید و بر روی ۲۰ درصدی سرمایه‌گذاری کنید که بسیار اهمیت دارند. در قسمت site audit شما به ترافیک ارگانیک و تعداد بک لینک برای هر آدرس دسترسی خواهید داشت. برای کامل کردن چک لیست خودتان این دو مورد را هم به شیت خودتان اضافه کنید. البته برای این کار می‌توانید، از گوگل سرچ کنسول هم استفاده کنید و از قسمت performance به قسمت search result بروید. با انجام این مراحل شما متوجه تعداد بازدید هر محتوا، تعداد بک لینک و ورودی هر یک از محتوا‌ها خواهید شد.

آنالیز محتوا با سرچ کنسول

 

از کجا بفهمیم صفحه ترافیک ارگانیک دریافت می‌کند؟

برای اینکه متوجه شوید آیا صفحه شما ترافیک ارگانیک دریافت می‌کند یا خیر باید وارد سرچ کنسول شوید. سپس به قسمت search results بروید. بعد از اینکار کافی است صفحه که قصد دارید بررسی کنید را فیلتر کنید و خواهید دید که چقدر بازدید دریافت می‌کنید. به طور عادی تاریخ آن ۳ ماه می‌باشد، هر چند که شما می‌توانید زمان را هم تغییر دهید. با این کار شما میزان کلیک هر صفحه خودتان را در تاریخ‌های مشخص می‌توانید مشاهده کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا تحلیل درست‌تری از محتوای خودتان داشته باشید. برای مثال اگر محتوایی در زمینه کنکور نوشته‌اید، متوجه خواهید شد که در بازه زمانی اعلام نتایج کنکور بازدید بسیار بیشتری دریافت کرده‌اید. پس می‌توانید در آن بازه‌های تاریخی تبلیغات و رپورتاژ برای محتوای مد نظرتان تهیه کنید.

 

آیا ورودی یک صفحه صرفاً از طریق جستجو ارگانیک است؟

جواب این سؤال به شدت به خود شما بستگی دارد، آیا می‌خواهید فقط از طریق جستجو گوگل نتیجه بگیرید یا خیر. در واقع اگر شما یک صفحه یا وبلاگ دارید که قصد دارید از طریق سرچ گوگل نتیجه بگیرید، بایستی بیشتر روی سئو سرمایه‌گذاری کنید و خوب اکثر ورودی‌های شما نیز از طریق جستجو ارگانیک خواهد بود. نکته بعدی این است که ورودی شما می‌توانید از طریق سایر شبکه‌های اجتماعی نیز باشد. اگر بیشتر روی اینستاگرام سرمایه‌گذاری کردید می‌توانید، مخاطب خودتان را از آن طریق وارد سایت کنید و خوب طبیعتا ورودی از طریق جستجو ارگانیک شما نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

استراتژی درست این است که متناسب با مخاطبین خودتان نوع ورودی را انتخاب کنید. برای مثال اگر فروشگاه لباس دارید، برای شما فضای اینستاگرام مناسب‌تر است و شما بهتر است بیشتر سرمایه‌گذاری خودتان را در شبکه‌های اجتماعی صرف کنید. اگر کاری که انجام می‌دهید در دو فضا به یک اندازه مخاطب دارد سعی کنید، بیشتر بر روی سرچ ارگانیک سرمایه‌گذاری کنید، حتی مهمترین برند‌های جهان نیز بیشترین ورودی خودشان را از طریق گوگل جذب می‌کنند. برای هین جواب به این سؤال یک جواب کلی نیست. اینکه شما ورودی‌های خودتان را چقدر از گوگل جذب می‌کنید و چقدر از طریق فضای مجازی فقط به استراتژی که برای کار خودتان کرده‌اید مرتبط می‌شود. شما با داشتن یک سیستم مدیریت محتوا درست می توانید، دقیق تر محتوا های خودتان را آنالیز کنید.

 

آیا صفحه برای هدف‌های دیگر هم مفید است؟

همه صفحات برای وجودشان نیاز به ورودی مشخص و زیادی ندارند. در واقع همه صفحات حتماً برای افزایش ورودی به وجود نمی‌آیند. برای مثال سایت شما نیاز به یکسری از صفحاتی دارد که به احتمال زیاد هیچ وقت در سرچ گوگل نمایش داده نخواهند شد. ولی با این حال وجود داشتن آن‌ها بسیار با اهمیت می‌باشد، برای مثال صفحه درباره ما، تماس با ما، بعضی از فرم‌ها و … وجودشان بسیار اهمیت دارد. با این حال نیازی نیست که در نتایج گوگل دیده شوند تنها کافی است، این صفحات وجود داشته باشند تا مخاطب شما با شما آشنا شود و البته حس اعتماد بیشتری به شما بکند.

 

بررسی بک لینک‌های یک صفحه

یکی از مهمترین نکات برای نتیجه گرفتن در گوگل بالا بردن ارزش دامنه می‌باشد. برای اینکار شما باید یکسری کار انجام دهید. یکی از تأثیرگذارترین موارد بر روی ارزش دامنه ساختن بک لینک‌ها می‌باشد. برای اینکه متوجه شوید هر کدام از صفحات شما چقدر بک لینک دریافت کرده‌اند می‌توانید باز هم از ابزار ahref استفاده کنید. البته این قسمت از خدمات ahref رایگان است. تنها کافی است سرچ کنید backlink checker و سپس وارد سایت ahref شوید و آدرس اینترنتی مد نظر خودتان را وارد کنید سپس تعداد بک لینک‌های سایت و صفحه مدنظرتان را به دست خواهید آورد. شما حتی با استفاده از این ابزار متوجه خواهید شد که از کدام وب سایت‌ها بک لینک دریافت کرده‌اید و ارزش هر کدام از آن وب سایت‌ها هم چقدر می‌باشد. این خدمات با این که رایگان است، اما به شما کمک می‌کند تا بتوانید استراتژی مناسبی برای آینده کسب و کارتان بچینید.

آنالیز محتوای سایت

از کجا بفهمیم صفحه مورد نظر ما ایندکس شده است؟

برای اینکه متوجه شوید، آیا صفحه مد نظر شما ایندکس شده است یا خیر تنها کافی است یک کار ساده انجام دهید. وارد سرچ کنسول خودتان شوید و وارد قسمت indexing شوید و بر روی pages کلیک کنید. در این قسمت تمامی صفحاتی که ایندکس شده‌اند را به همراه تمامی صفحات که ایندکس نشدند مشاهده خواهید کرد. اما اگر بخواهید یک صفحه را صرفاً بررسی کنید چه کاری باید انجام دهید؟ شما می‌توانید، وارد قسمت URL inspection شوید و لینک صفحه مورد نظرتان را جستجو کنید. اگر ایندکس شده باشد متوجه خواهید شد و اگر ایندکس نشده بود تنها کافی است بر روی request indexing کلیک کنید. سپس منتظر بمانید احتمالاً تا ۴۸ ساعت آینده این صفحه توسط خزنده‌های گوگل ایندکس خواهد شد. اگر با این حال ایندکس نشد باید با دلایل ایندکس نشدن صفحات سایت آشنا شوید و مشکل را رفع کنید. اگر نتواستید بهتر است از یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ، برای رفع این مشکلات ایندکس نشدن کمک بگیرید.

استخدام کارشناس دیجیتال مارکتینگ

 

محتوا برای موفق شدن نیاز به زمان دارد؟

بله، به خصوص اگر در شروع کار باشید. شما باید صبورانه رفتار کنید و سعی کنید این نکته را بپذیرید که برای رسیدن به رتبه‌های مناسب گوگل نیاز به زمان دارید. نباید به هیچ عنوان به این مورد فکر کنید که در شروع کار می‌توانید، خیلی ساده به رتبه‌های برتر گوگل برسید. شما باید به مرور زمان به آنالیز محتوای سایت و نحوه نوشتن آن مسلط شوید. با توجه به این موارد رفته رفته می‌توانید، موفقیت‌هایی بیشتری هم کسب کنید. این نکته را فراموش نکنید، امکان اینکه یک محتوا بنویسید و در زمان کم هم موفق شود و دیده بشود نیز وجود دارد.

اگر محتوایی که می‌نویسید در زمینه‌ای باشد که رقابت زیادی ندارد، امکان این وجود خواهد داشت که بدون نیاز به زمان زیادی به رتبه مد نظرتان دست پیدا کنید. توصیه‌ای که ما به شما داریم این است که اگر در شروع کار هستید، منتظر باشید تا به نتیجه‌ای که دوست دارید دست پیدا کنید. در این زمان سعی کنید، بر روی محتوا‌های دیگر هم وقت بگذارید و خواهید دید، رفته رفته همه محتوا‌های شما بیشتر دیده می‌شوند. دقت کنید که با داشتن یک تقویم محتوایی مناسب می توانید به اهداف خودتان سریع تر برسید.

 

آیا رتبه محتوا موقتی می‌باشد؟

در بعضی مواقع ممکن است رتبه‌های موقتی کسب کنید، این رتبه‌های موقتی به اسم رقص گوگل هم معروف می‌باشند. ممکن است ناگهان یک رتبه بیش از حد مناسب کسب کنید، گاهی نیز ممکن است یک رتبه نامناسب را برای یک مدت زمان کوتاه کسب کنید. در واقع رتبه محتوا موقتی می‌تواند باشد. این را هم فراموش نکنید اگر محتوایی نوشتید و رتبه گرفت و بعد از مدتی آن را ر‌ها کنید، بهش لینک ندهید و یا اینکه آن را بروزرسانی نکنید، قطعاً شاهد کاهش رتبه خواهید بود. بنابراین باید فرق کاهش رتبه موقتی و کاهش رتبه دائمی را بدانید. این دو با همدیگر متفاوت هستند و شما باید با استفاده از آنالیز محتوا سعی کنید، رتبه‌های محتوا خودتان را برای مدت زمان بیشتری بالا نگه دارید.

 

آیا محتوایی که نوشتید بهتر از رقبا می‌باشد؟

دیجتال مارکتینگ، و فعالیت در این زمینه بسیار فضای رقابتی است. برای همین باید در هر حالتی سعی کنید، همیشه از رقبای خودتان بهتر باشید. برای اینکه متوجه شوید، محتوایی که نوشتید بهتر از رقبا است یا خیر باید به مواردی که در ادامه می‌گوییم دقت بسیار زیادی کنید. باید قبل از نوشتن محتوا به خوبی محتوای رقبای خودتان را مورد آنالیز قرار دهید. باید ببینید که چند بار کلمه کلیدی مد نظرتان را در محتوا تکرار کرده‌اند، چند کلمه محتوا نوشته‌اند. باید به تیتر‌هایی که آن‌ها نوشته‌اند دقت داشته باشید. سعی کنید از آن تیتر‌ها در محتوا‌های خودتان نیز استفاده کنید. در واقع تمام تلاش خودتان را کنید که محتوایی که می‌نویسید، حداقل داده‌های رقبایتان را داشته باشد. بعد از این باید سعی کنید محتوا را به شکلی که جذاب‌تر است بنویسید.

سعی کنید چیزی که سایر رقبا به آن اشاره نکرده‌اند را هم در محتوا‌های خودتان بگنجانید. برای این کار می‌توانید سایت‌های زبان انگلیسی را که در زمینه مد نظرتان تولید محتوا کرده‌اند مد نظر قرار دهید. سعی کنید، از داده‌های درست و مناسب استفاده کنید که واقعی باشد. نکته بعدی این است که همیشه باید سعی کنید، عکس‌های زیبایی برای محتوا‌های خودتان انتخاب کنید. اگر این کار‌ها را کنید قطعاً محتوایی که می‌نویسید بهتر از رقبا خواهد بود. به لینک‌هایی که رقبا داده‌اند هم توجه داشته باشید، سعی کنید از آن‌ها الگو بگیرید ولی به هیچ عنوان کپی نکنید و یا همان مطالب را دوباره بازگو نکنید. اگر این کار را کنید، شک نکنید که یک محتوای مناسب و با کیفیت نخواهید نوشت.

آموزش آنالیز محتوای سایت

حرف آخر

اگر قصد دارید بررسی و آنالیز محتوای سایت را انجام دهید باید به این نکته آگاه باشید که آنالیز کردن از دو قسمت تشکیل شده است. یکی از این قسمت‌ها مربوط به قبل از انجام و شروع محتوا‌نویسی است، بخشی از آن هم مربوط به بعد از این می‌شود که شما محتوای خودتان را نوشته‌اید. قبل از شروع کردن به نوشتن محتوا باید تلاش کنید، رقبا را مورد ارزیابی قرار دهید و تیتر‌های مناسبی را برای نوشتن محتوای خودتان پیدا کنید. نکته بعدی این است که سعی داشته باشید، قبل از شروع کردن محتوا‌نویسی به مواردی مثل میزان و تعداد کلمات توجه داشته باشید. بعد از اینکه محتوا را نوشته‌اید سعی کنید، رقبای خودتان را از نظر تعداد بک لینک‌های یک محتوا، لینک‌هایی که می‌دهید و … مورد ارزیابی قرار دهید.

همچنین بعد از نوشتن باید سعی کنید، هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید و منتظر باشید تا یک نتیجه مناسب دریافت کنید. باید بعد از انتشار محتوا با استفاده از سرچ کنسول کلمات کلیدی که با استفاده از آن رتبه گرفته‌اید، را در بیاورید و بعد روی آن‌ها نیز کار کنید. بایستی  بر روی کلماتی که رتبه نگرفته‌اید نیز مانور دهید تا بتوانید با آن‌ها نیز رتبه‌های بهتری پیدا کنید. بازاریابی محتوا می تواند برای شروع یک سایت بسیار کمک کننده باشد. 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
بلهخیر
نویسنده مطلب مهدی غلامی
مهدی غلامی هستم؛ به بازاریابی محتوا و دیجیتال مارکتینگ علاقه دارم و عاشق آموزش هستم. https://www.karlancer.com/profile/176446
دیدگاه شما

بدون دیدگاه