بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در سال 2024
برای راه اندازی کسب و کار و انجام وظایف کاری به ابزارهای مدیریت پروژه نیاز دارید. این ابزارها در قالب نرم افزار مدیریت پروژه به شما در فرآیند کسب و کار کمک میکنند. نرم افزارهای زیادی در این زمینه تولید شدهاند. حالا باید بهترین ابزار ممکن برای کارتان را انتخاب کرده و وقت خودتان را صرف برنامههای نامناسب نکنید. اگر مشغول فریلنسینگ هستید و به صورت دورکاری فعالیت دارید نرم افزارهای مدیریت پروژه برای شما اهمیت بیشتری هم پیدا می کند. بنابراین تیم کارلنسر در این مقاله فهرستی از 16 ابزار مدیریتی برتر برای رسیدن به حداکثر بهره وری در کسب و کار را به شما معرفی میکند.
چرا به کارگیری ابزارهای مدیریت پروژه اهمیت دارد؟
در هر کسب و کاری، داشتن ابزارهای مدیریت پروژه، اهمیت حیاتی دارد. واگذاری وظایف شغلی، کفایت نمیکند. کل تیم باید نیازهای اجرایی، زمان تأمین این نیازها و نحوه انجام کار را بشناسند. همچنین افراد باید در جریان پیشرفت پروژه و راهبردهای کلی مورد نیاز قرار بگیرند. یکی از عواملی که به روند کسب و کارتان شکل میدهد، نرم افزارهای مدیریت پروژه است.
نرم افزار مدیریت پروژه چیست؟
نرمافزار مدیریت پروژه، نرم افزاری است برای تخمین زدن، طرح ریزی، زمان بندی، کنترل هزینه، مدیریت بودجه، تخصیص منابع، مدیریت کیفیت، مستند سازی و…در پروژه های کوچک و بزرگ. این نرمافزارها شامل گانت چارت (نمودار گانت) میشوند که میتوان با آن نشان داد چه زمانی یک کار یا پروژه شروع شده و در چه زمانی پایان مییابد.
با این ابزارها به طور کارآمدتری تیم خودتان را مدیریت میکنید؛ چون همواره از رویدادهای اطرافتان اطلاع دارید. از همه مهمتر این که، کارآمدی تیم شما هم افزایش مییابد. هر چقدر اعضای تیم، آگاهی بیشتری در مورد پروژهها و وظایفشان پیدا کنند، بهتر به اجرای آنها میپردازند. تنها باید عملکرد نرم افزارهای مورد استفاده را به دقت مورد بررسی قرار دهید. روی هم رفته نرم افزارها و ابزارهای نامناسب به جای تقویت فعالیت تیمی، آن را کند میکنند. ما نرم افزارهای قید شده در این مقاله را مورد بررسی قرار دادهایم و طبق بررسی هایی که کردیم، نیازهای هر کسب و کاری را تأمین میکنند.
نرم افزارهای ایرانی مدیریت پروژه
احتمالا تجربه کار با نرم افزارهای پریم اورا (Oracle Primavera) و مایکروسافت پراجکت (Microsoft Project) یا MSP که در ایران در پروژه های ساختمانی مانند ساخت ویلا، آپارتمان و پروژه های عمرانی و نفت و گاز که بسیار مرسوم است را داشته باشید. ولی در این مقاله، قصد داریم تا نگاهی به بهترین نرم افزارهای رایگان و پولی مدیریت پروژه، به جز این دو مورد بیندازیم. بعد از آشنایی با این نرم افزارها، بهترین نرم افزار متناسب با کسب و کار و تیم پروژه خودتان را انتخاب کنید.
در ابتدا شش نرم افزار ایرانی مدیریت پروژه معرفی میشوند. وجه تمایز تمامی نرم افزارهای ایرانی در مقایسه با نمونههای خارجی، هزینه به صرفه تر، منو و محیط فارسی، دسترسی به تاریخ شمسی و برنامه ریزی کاری بر اساس آن، مطابقت با سایر نرم افزارهای ایرانی مرتبط، پشتیبانی و گارانتی در ایران و… است.
در لیست زیر، فهرست برخی از نرم افزارهای معروف ایرانی آورده شده اند. قبل از هر گونه سفارش یا خرید، حتما بررسی و تحقیقات لازم را خودتان انجام دهید.
1-. سازمان یار
اگر قصد استفاده از یک نرم افزار مدیریت پروژه تحت وب و ایرانی را دارید سازمان یار گزینه مناسبی برای شماست. این نرم افزار که به صورت سازمانی پیاده سازی و راه اندازی میگردد بر پایه MSP و شیرپوینت ساخته شده است. همچنین میتوان این نرم افزار را با ماژول های دیگری همچون مدیریت وظایف یا تایم شیت هماهنگ کرد. این نرم افزار با استانداردهای بین المللی مدیریت پروژه همچون PMBOK هماهنگ است. در مرکز مدیریت پروژه این نرم افزار امکان تعریف مواردی چون الگوهای پیش ساخته برای مدل زمان بندی پروژه و مجوزهای مختلف برای دسترسی کاربران وجود دارد. در بخش سایت پروژه کارکردهایی همچون امکان مدیریت و بایگانی اسناد پروژه ، امکان ثبت ذینفعان پروژه و ثبت درس آموختههای پروژه وجود دارد.
این نرم افزار همچنین دارای داشبورد مدیریتی با امکانات زیر است:
- تحلیل ارزشهای پروژه
- جریان نقدینگی
- تحلیل ریسک
- امکان ثبت دلایل تاخیر و مشکل برای فعالیتهای پروژه
2. تسکولو
به گفته سازندگان این نرم افزار، تسکولو در حکم اتاق فرمانی برای مدیریت پروژههای شخصی و تیمی عمل میکند. در تسکولو با هر سیستم مدیریتی میتوان پروژهها را با چابکی مدیریت کرد. بنابراین امکان استفاده از تمام ظرفیتهای تیمی را دارید و از همکاری با دیگران لذت میبرید.
ویژگیهای نرم افزار مدیریت پروژه تسکولو:
- امکان شروع به کار رایگان و سابقه همکاری با بیش از دویست هزار کاربر
- مدیریت کارهای تیمی و استارتاپی با تعیین وظایف هر کدام از اعضای تیم
- داشتن دیدی همه جانبه نسبت به پیشرفت یا شکست کارها و اهداف
- امکان ایجاد چک لیست و همکاری با سایر اعضا
- برگزاری جلسات آنلاین با امکان چت گروهی ویدئویی و نوشتاری
- مجهز به تحلیلگر برای تهیه گزارش پیشرفت پروژهها
- ثبت بازههای زمانی برای وظایف اختصاصی هر کدام از اعضای تیم
- قابلیت جستجو در داخل نرم افزار برای سهولت در مدیریت پروژههای بزرگ
- با قابلیت درونی سازی برای اضافه کردن ابزارهای خاصی مثل درآپ باکس، درایو گوگل، گیتهاب و غیره
3. پی گیر
با نرم افزار پی گیر نبض همه پروژهای کاری در دست شما قرار دارد. کار با این نرم افزار حداکثر با 10 حساب کاربری رایگان است و بعد از آن مشمول هزینه میشود. از جمله قابلیتهای این نرم افزار میتوان به موارد مهم زیر اشاره کرد:
- مجهز به ویرایشگر متنی پیشرفته و مناسب برای متون دو جهته
- مدیریت وظایف با تعیین مسئول، زمانبندی و پیگیری جزئیات مربوط به زمان صرف شده
- دسترسی به ساختار درختی برای مدیریت پروژههای فرعی قرار گرفته درون پروژههای بزرگتر
- ترسیم نمودار گانت برای هر پروژه با توجه به تاریخ شمسی
- امکان تشکیل انجمن در هر پروژه برای گفتگوی کاربران
- پشتیبانی از سیستمهای مدیریت پروژه از جمله مدیریت چابک، اسکرام و Kanban
- امکان یکپارچگی با ابزارها، افزونهها و پوستههای مختلف و مطرح
4. میزیتو
میزیتو ابزاری برای دورکاری و مدیریت پروژهها با رویکرد شبکه اجتماعی است. با کمک این ابزار به فرآیندهای سازمانی نظم دهید و در لحظه با همکاران و مشتریان، ارتباط برقرار کنید. استفاده از میزیتو تا ثبت 5 کاربر رایگان است و بعد از آن شامل هزینه سالیانه برای پلنهای تجاری و سازمانی میشود.
ویژگیهای نرم افزار مدیریت پروژه میزیتو:
- ایجاد گروه و کانال گفتگو با امکان جستجو در تمامی آنها
- تعریف پروژه به تعداد نامحدود با امکان کنترل وظایف و ترسیم نمودار پیشرفت کارها
- مدیریت وظایف کاری به روش اسکرام بورد (مشابه بورد نرم افزار ترلو)
- قابلیت نامهنگاری، پیوست فایل و وظیفه به نامه، ارجاع نامه به سایرین و غیره
- امکان ثبت صورت جلسه و کارتابل وظایف
- تهیه پرونده الکترونیکی برای مشتری و تعیین میزان دسترسی افراد به آن
- مجهز به اپلیکیشن اندروید و iOS
- قابلیت مدیریت مالی کسب و کار در پلن سازمانی
- امکان تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات کاربران
5. آرسس
با نرم افزار مدیریت پروژه آرسس مجموعه وظایف متفاوت کاری را متناسب با تخصص اعضای تیم تدوین کرده و از جزئیات زمان صرف شده برای هر پروژه مطلع میشوید. آرسس در حکم یک همکار استراتژیست عمل میکند. این نرم افزار به تفکیک صنایع تولیدی، بازرگانی، پیمانکاری و خدماتی تهیه شده است. قیمت گذاری آن هم در سه سطح کسب و کار کوچک، شرکتی و سازمانی کلان صورت میگیرد.
ویژگیهای نرم افزار مدیریت پروژه آرسس به شرح زیر هستند:
- دارای زیرسیستمهای مدیریت پیشرفته پروژه، مدیریت منابع نرم افزاری، کنترل پروژه و مدیریت بودجه
- مجهز به سیستم هشدار و دیتا بیس پروژه
- امکان ایجاد بی نهایت مرحله ، فعالیت و چک لیست
- امکان ثبت ساعات کاری و حضور و غیاب
- امکان گزارشگیری و ترسیم نمودار گانت برای پروژه
- رصد بودجه و جریان نقدینگی پروژه
- مجهز به نسخه وب و اپلیکیشنهای اندروید و iOS
6. هدف سنج
نرم افزار هدف سنج با سیستم مدیریت پروژه مبتنی بر OKR و KPI عمل میکند. OKR، چارچوبی برای تعیین و پایش اهداف و بازده در سازمان است. [بیشتر بخوانید: OKR چیست؟] مدیران و کاربران در این نرم افزار، به طور مستقل و تیمی قادر به تعیین اهداف کلی، جزئی، ثبت پروژه و تعیین یا تغییر مهلت تحویل آن هستند. این نرم افزار در سه سطح کاربری شخصی، استارتاپی و سازمانی عرضه شده است.
ویژگیهای نرم افزار مدیریت پروژه هدف سنج:
- مدیریت وظایف کارکنان و پیگیری پیشرفت آنها
- واگذاری کار به اعضای تیم و تعیین موعد تحویل پروژه بر اساس تقویم شمسی
- امکان تشویق اعضای تیم بر اساس عملکردشان
- امکان ارزیابی فعالیتها و ارائه یادگیری مستمر
- مشخص کردن اهداف کسب و کار و نتایج کلیدی
- انتخاب بازه زمانی مناسب و دلخواه برای OKR
- تعریف KPI متناسب با کسب وکار و پیگیری پیشرفت آن
7. همتیک
نرم افزار مدیریت پروژه و کارهای همتیک بر پایه همکاری و ارتباط تیمی است و در راستای این هدف، امکانات مختلفی در اختیار تیم ها و سازمان ها قرار میدهد. همتیک با کمک کردن به اولویت بندی کارها و همچنین ارائه گزارشات کاربردی با قابلیت اعمال فیلترهای مختلف و خروجی اکسل، باعث ایجاد نظم و تحویل به موقع پروژهها میگردد.
برخی از ویژگیهای همتیک:
- تعریف پروژه، کار و زیرکار و امکان رسم خودکار گانت چارت
- داشبوردهای کاربردی برای انجام دهنده کارها و مدیر پروژه
- امکان تعیین پیشنیاز برای کارها
- ثبت تایم شیت برچسب گذاری کارها
- تعیین ناظر برای هر پروژه و کار به صورت جداگانه
- گزارشات حجم کاری به تفکیک کاربران و پروژهها
- امکان سطح بندی دسترسی افراد تیم به قسمت های مختلف پروژه بر اساس نقش آن ها در پروژه
مطلب پیشنهادی: ceo چیست؟
نرم افزارهای خارجی مدیریت پروژه
در ادامه 10 نمونه از نرم افزارهای خارجی مدیریت پروژه را معرفی خواهیم کرد.
1. اینستاگانت (Instagantt)
اگر به دنبال نرم افزار آنلاین با قابلیت Gantt هستید؛ این ابزار مناسب است. این نرم افزار برای کار با Asana طراحی شده است و امکان برقراری ارتباط با برنامههای کاری مربوط به سایر منابع آنلاین را فراهم میکند. یعنی باید تمامی اطلاعات را یکباره وارد کرده و قادر به مشاهده عملکرد پلتفرمهای مختلف خودتان هستید. میتوانید بازههای زمانی و وظایف شغلی را وارد کرده و بار کاری تیم را مورد نظارت و مدیریت قرار دهید. تا زمانی که داخل این ابزار حضور دارید همه چیز از فرمتهای کاری خودتان تا شرایط کاری اعضای تیم، برایتان قابل رویت است.
اگر از Asana استفاده نمیکنید؛ باز هم این نرم افزار فواید زیادی دارد. میتوانید وظایف کاری را محول کرده و مورد نظارت قرار دهید؛ زمان تحویل هر کاری را مشخص نموده و پیشرفت کاری را ارزیابی کنید.
برخی از ویژگیهای فوق العاده اینستاگانت به شرح زیر هستند:
- مشاهده بار کاری و Gantt
- واگذاری وظایف و خرده وظایفها
- گزینههایی برای اشتراک گذاری عمومی اطلاعات
- تعیین بازههای زمانی
- انجام همزمان چند پروژه و در اختیار داشتن چند فضای کاری
- وابستگیها و مراحل کاری
- مسیر حیاتی
- گزینههای مرتبط با همکاری تیمی: اطلاع رسانی و تخصیص وظایف کاری
- ارزیابی هزینه واقعی و مورد انتظار
- گزینههای انتخاب رنگ برای نمودارهای پیشرفت کار
- تعیین ریسک و اولویت
- تعیین خطوط پایه
- قابلیت تبدیل اطلاعات به فرمتهای مختلف از جمله اکسل، تصویری و پی دی اف
2. تیم گانت (TeamGantt)
با این نرم افزار، روالهای کاری را مشخص نموده و به شیوه قابل درک برای همکاران ارائه میدهید. امکان مدیریت و نظارت بر روی پروژهها با این ابزار فراهم است. پروژه های مختلف، مراحل و وظایف را مشخص نموده و روی iOS، اندروید، گوگل کروم و وب قابل استفاده است. پس شما در هر جا و با هر دستگاهی به این نرم افزار مدیریت پروژه دسترسی دارید. با این ابزار قادر به مشاهده جریان پروژه هستید.
میتوانید اولویت بالا، اندک و متوسط را به وظایف کاری اختصاص دهید؛ نحوه فعالیت تیمی، تاریخ تحول و هر زمان بندی دیگری را لحاظ کنید. میتوانید از سبک زمان بندی گانت برای نظارت بر هر کاری استفاده کنید. همه این موارد به طور رایگان در طول 30 روز در اختیارتان قرار دارد. سپس باید هزینه را طبق تعداد افراد حاضر در تیم پرداخت کنید.
برخی از ویژگیهای تیم گانت عبارت است از:
- قابلیت کشیدن و رها کردن فایلها
- اجازه ورود میهمان
- تعیین خطوط پایه
- نمایش چند پروژه در یک نمودار گانت
- وظایف و خرده وظایف
3. آسانا (Asana)
اگر میخواهید تمامی کارهای اجرایی یک فرد را تحت نظارت قرار دهید، آسانا مناسب است. با این برنامه میتوانید فهرست وظایف کاری را تهیه کنید و بعد طبق نظر خودتان آنها را پیش برده یا تغییر دهید. دارای امکان برنامه ریزی بصری برای پروژه هستید تا تمامی کارهای مورد انتظار را مشاهده نمایید. میتوانید پیشرفت کار و رمانهای تحویل را مشخص کنید. همچنین در این ابزار ساده از به روز بودن برنامه و برنامه ریزی مجدد اطمینان پیدا میکنید.
این برنامه به خوبی با چند ابزار دیگر هماهنگ میشود. میتوانید آن را با Slack، OutPlanr،Google Calendar، Dropbox لینک کنید. همه این موارد، فعالیت یکپارچه را ساده کرده و تمامی اطلاعات را در یک برنامه قرار میدهید. بعلاوه، میتوانید برنامههای زمانبندی با هزینههای مختلف را متناسب با کسب و کارتان انتخاب کنید. این ابزار دارای نسخههای رایگان تا شرکتی است.
برخی از ویژگیهای آسانا به شرح زیر است:
- مدیریت اسناد
- مدیریت پروژه
- بررسی زمانبندی و هزینهها
- CRM (مدیریت ارتباط با مشتری)
- ابزارهای همکاری
- مدیریت مجموعه پروژهها
- مدیریت منابع
- یکپارچگی با اینستاگانت
4. کلیک آپ (Click UP)
اگر به دنبال مدیریت کارآمد وظایف کاری از جمله وظایف مهم، پروژههای کامل، وظایف کوچک و یادداشتها هستید؛ این برنامه را امتحان کنید. با این برنامه میتوان همه چیز را سفارشی کرد؛ پس سیستمی کارآمد برای شما فراهم میشود. امکان برنامه ریزی خودکار با توجه به زمانهای برآورد شده وجود دارد. همچنین امکان دستیابی افراد مشخص به این سیستم را تعیین میکنید. در این حالت هنگامی که اعضای تیم را وارد این سیستم میکنید آنها به طور خودکار به همه چیز دسترسی ندارند.
اهداف را در این برنامه مشخص کرده و شرایط نمایش دادهها را به دلخواه تغییر میدهید تا به بهترین نمایش ممکن برسید. همچنین شرایط پروژهها و غیره را بررسی میکنید. این برنامه ارزان است چون به تعدد افراد حاضر در تیم، هزینه پرداخت میکنید. (ماهیانه به ازای هر نفر 4/99 دلار)
ویژگیهای کلیک آپ عبارت است از:
- میز کار
- امکان ثبت یادداشت
- ارسال نظرات
- حالت نمایش تاریک
- یکپارچه سازیها
- قابلیت نمایش چندگانه
5. رایک (Wrike)
با این نرم افزار امکان برقراری تعامل با اعضای تیم، فراهم است. همچنین دارای ابزارهای مدیریت اسناد و ویژگیهای ارتباطی مختلف است. میتوان نیازها را اولویت بندی کرد و از بهره وری کاری بیشتر کارکنان در فعالیتهای کاری مهمتر اطمینان پیدا کرد. اگر قبلاً از Outlook، iCalendar یا google استفاده کردهاید؛ با این ابزار میتوانید هماهنگی وظایف اجرایی یا مراحل کاری را حفظ کنید. در این سیستم هم امکان استفاده از نمودارهای گانت وجود دارد تا به بازههای زمانی مدنظر برسید. به راحتی از تغییرات و رویدادهای درون پروژهها مطلع شده و میتوانید اطلاعات را برای مشتریان ارسال کنید. قیمت گذاری نرم افزار هم بر حسب تعداد کاربران ثبت شده در طول یک سال است.
ویژگیهای رایک عبارت است از:
- مسیر بحرانی
- همکاری تیمی
- سلسله مراتب فایل بندی
6. اسمارت شیت (SmartSheet)
اگر میخواهید که اعضای تیم در مورد همه چیز با هم همفکری کنند؛ این ابزار مناسب است. گزینههای اتچمنت برای انتقال فایلها از گوگل درایو، وان درایو، دراپ باکس و بسیاری از منابع محبوب دیگر هم وجود دارد. میفهمید که چه کسی سرش شلوغ است و چه کسی در تیم آنلاین نیست تا در زمان مناسب با آنها تماس بگیرید. برای این کار باید نگاهی به داشبورد نرم افزار بیاندازید.
زمانی که با این برنامه کار میکنید؛ میتوانید مجورهای مختلفی را صادر کرده و از به روز رسانی مناسب امور مطمئن شوید. این برنامه، به روزرسانی های خودکار را ارسال میکند تا همه در صفحهای مشابه حضور پیدا کنند. امکاناتی مثل نظارت زمانی، گزارش دهی، مدیریت منابع و برنامه ریزی هم در این نرم افزار وجود دارد. این نرم افزار مدیریت پروژه به طور کلی مبتنی بر کلود است؛ پس از هر جایی میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید. بعلاوه برخی از برنامهها 14 تا 25 دلار در هر ماه، هزینه دارند.
ویژگیهای اسمارت شیت عبارت است از:
- چیدمان صفحه گسترده
- وظایف از پیش تعریف شده
- روال کاری خودکار
7. ترلو (Trello)
سیستم پایه و ساده برای نظارت بر تمامی وظایف کاری در اختیارتان قرار میگیرد. میتوانید بردهای مختلفی را به کارهای مختلف، پروژهها یا هر مقوله متفاوت دیگری اختصاص دهید. این سیستم یک ابزار مدیریت Kanban است که از جمله روشهای بسیار محبوب محسوب میشود. میتوانید به بردهای مختلف رجوع کرده و هر وظیفه جدیدی را درون آنها تعریف کنید.
میتوانید کارتها را بکشید و رها کنید، تگهای مختلف ، رشتههای مختلف و اولویتهای مختلف را در کنار قابلیتهای دیگر، اضافه کنید. رابط کاری این نرم افزار بسیار کاربرپسند است و میتوانید ویژگیهای متفاوت و مدنظرتان را به آن اضافه کنید. میتوانید حالتهای مختلف از رایگان برای افراد و گروههای کوچک تا نسخه شرکتی برای هر یک از اعضای تیم را تهیه کنید.
ویژگیهای تریلو به شرح زیر هستند:
- نمایش Kanban
- قابلیت کشیدن و رها کردن
- مشاهده مفصل و سریع کارتهای جلویی و عقبی
- وظایف و خرده وظایفها
- ویرایش بر خط
- هشدارها و نوتیفیکیشن های مربوط به موعد تحویل پروژه
8. ماندی (Monday)
این نرم افزار تمامی امور را ساده کرده و هم نام یکی از روزهای هفته است. ویژگیهای زیادی از جمله پیگیری موضوعات لینکداین و توئیتر و حتی ارسال نظر روی وظایف کاری مختلف را دارد. همچنین دسترسی افراد مشخص به پروژههای خاصی را ممکن میکنید. اگر قبلاً از سیستم دیگری استفاده میکردید؛ میتوانید این سیستم را با حساب کاربری گوگل درایو، دراپ باکس و زاپیر (Zapier) هماهنگ کنید.
داشتن چهارچوب منبع باز (Open-Source) یکی از بهترین بخشهای این ابزار است. با آن میتوانید یکپارچه سازیها و سایر ویژگیهای مدنظرتان را اعمال کنید. میتوانید به گزارشهای مفصل دسترسی پیدا کرده و سایر افراد مدنظر از جمله نمایندگیها یا فریلنسرها را به آن اضافه کنید. امکان استفاده از ساختارهای قیمت گذاری مختلف بر حسب اندازه تیمهای کاری وجود دارد.
ویژگیهای ماندی عبارت هستند از:
- ابزار همکاری برای چند کارمند
- نمایش بصری پیشرفت کاری
- ارتباط آسان: تگ کردن افراد
- ارسال نوتیفیکیشن از طریق ایمیل
- برد اجرایی با قابلیت نمایش در اندازه کامل صفحه
- یکپارچه سازی ها با دراپ باکس، گوگل درایو، پایپ درایو (Pipedrive)
9. پروف هاب ( Proof Hub)
این نرم افزار مدیریت پروژه بسیار کاربرپسند است. حداقل نمودار یادگیری به این ابزار اختصاص یافته است پس کاربری آن بسیار آسان است. میتوانید پروژه ها، تیمهای مسئول هر پروژه و سایر امور را سازماندهی کنید. هر چیزی از رنگ صفحه تا نام و لوگوهای مورد استفاده کسب و کارتان قابل تغییر هستند. حتی گزینههایی به شش زبان زنده دنیا تعبیه شدهاند؛ پس میتوانید تیمها و کارهای بین المللی را هم با این ابزار، مدیریت کنید.
هنگامی که هر کدام از اعضا را مشخص کردید، میتوانید نقشها و سطح دسترسی هر کدام از اعضا را معین کنید. بعلاوه به گزینههای موبایلی سازگار با دستگاههای iOS و اندروید دسترسی دارید. مهمتر از همه اینکه میتوانید دو نسخه با قیمت متغییر 55 تا 99 دلار در ماه را انتخاب کنید.
ویژگیهای پروف هاب عبارت هستند از:
- همکاری
- به اشتراک گذاری فایل
- نمودارهای گانت
- مدیریت ایده
- ترسیم نقشه راه محصول
- امکان چت کردن
10. تیم ورک (Teamwork)
با این ابزار به ترسیم روالهای کاری پرداخته که درک آن برای اعضای تیم ساده بوده و به راحتی قابل نظارت و اجرا است. میتوانید پروژهها، مراحل و وظایف مختلفی را تعریف کرده و روی هر دستگاهی از این نرم افزار استفاده کنید. این سیستم روی iOS، اندروید، گوگل کروم و وب کارآمد است. یعنی هر کدام از کاربران و اعضای تیم فارغ از موقعیت مکانی و نوع دستگاهشان به این برنامه دسترسی دارند. میتوانید روندکاری اعضای تیم را مورد مشاهده قرار دهید.
میتوانید اولویت بالا، اندک یا متوسط را به امور اجرایی اختصاص داده و زمان آغاز و پایان هر کاری را مشخص کنید. همچنین میتوانید از زمانبندیهای سبک گانت هم برای نظارت بر امور استفاده کنید. همه این امور را میتوان به طور آزمایشی و رایگان به مدت 30 روز امتحان کرد. سپس پرداخت برحسب تعداد افراد حاضر در تیم صورت میگیرد.
ویژگیهای تیم ورک عبارت است از:
- بار کاری
- چیدمانهای مختلف
- همکاری
- مشاهده بردهای کاری
- نظارت بر حسب زمانبندی
- تعیین مراحل کاری
در نهایت . . .
اگر به دنبال تقویت عملکرد تیم و انجام بهینه تمامی امور هستید؛ پس به نرم افزار مدیریت پروژه نیاز دارید. در اینجا 16 نرم افزار مدیریتی برتر را معرفی کردیم. امیدواریم که برخی از آنها برای کارتان ایده آل محسوب شوند. با کمک این ابزارها میدانید که تیمتان طبق روال تعیین شده در حال انجام امور است. هر کدام از این ابزارها ویژگیهای برتری دارند که محو آنها میشوید. هر کدام را به طور آزمایشی بررسی کرده تا به بهترین ابزار در حوزه کسب و کار خودتان برسید. اگر تا به حال از این نرم افزارها استفاده کردهاید، نظرات خودتان را با تیم کارلنسر در میان بگذارید.
منبع
28 دیدگاه
-
27 تیر 1399
خیلی عالی و ممنون از مقالات مفیدتون
-
10 آبان 1399
سلام
نرم افزار یک نرم افزار مدیریت پروژه فارسی است که توسط یه تیم ایرانی ساخته شده است. توصیه می کنم که این نرم افزار تحت ویندوز رو هم معرفی کنید. -
14 آبان 1399
ممنون از مقاله خوب شما. مقاله من هم در آدرس زیر چند نرم افزار دیگر را معرفی می کند. امیدورام براتون مفید باشه.
-
08 آذر 1399
مقاله خوبی بود
-
09 اردیبهشت 1400
ممنون از شما بابت معرفی نرم افزار ها اما حقیقتا هیچ کدوم دلچسب نبودن و یه ایرادی داشتن من از نرم افزار مدیریت پروژه دایتیک استفاده و واقعا عیوب بقیه رو نداشت من به دوستان دیگه هم پیشنهاد میکنم …. لینکش رو براتون میزارم امیدوارم مفید باشه
-
19 خرداد 1400
عالی هستین موفق باشید
-
18 تیر 1400
من میخوام monday.com رو دانلود کنم و استفاده کنم ولی نتونستم لینک دانلودش رو تو گوگل پیدا کنم. البته یکی پیدا کردم ولی پیغام اومد که نمیشه تو منطقه ما ساپورت کنند. ولی مطمئنم که میشه تو ایران ازش استفاده کرد.
میشه لطفا راهنمایی کنید چطوری و از کجا دانلودش کنم. ممنون -
06 مرداد 1400
با سلام ، لطفا نرم افزار ایرانی مثل تیم یار ، پیگیر ، همتیک و .. معرفی کنید – نرم افزار های بالا همه فیلتر در زمان ثبت نام اگر با IP ایران وارد بشید با Error 403 مواجه میشید
-
20 شهریور 1400
با آسانا سفره ما سالم و زیبا میشه
هرچی که زینت فلاح بخواد براش مهیا میشه -
30 آبان 1400
خسته نباشید ولی مهم ترین نرم افزار کنترل پروژه رو اصلا در لیست لحاظ نکردید !!
-
11 اسفند 1400
برای شرکتی که در حوزه تولید قطعات کار میکنه و برای هر قطعه فرآیند های بسیاری مثل تولید(خودش کلی فرآیند داره ) ، کنترل ابعادی و … داره
چه نرم افزاری توصیه میکنید؟
ترجیحا ایرانی و اگر آفلاین باشه که چه بهتر -
22 اسفند 1400
سلام وقت بخیر
من از نرم افزار سازمان یار استفاده کردم و مشتریشون بودم.
خداییش نرم افزار خوبی دارند و تیم پشتیبانی قوی دارند.
برام جالب بود که شما هم توی لیست نرم افزارها آوردید. 👌-
20 اردیبهشت 1401
سلام می تونم بپرسم تیم پشتیبانی شون چجوری ساپورت می کردند؟
-
-
02 مرداد 1401
سلام. تعجب میکنم به این سی آر ام و مدیریت پروژه پرداخته نشده : officio.ir
-
09 مهر 1401
سلام ممنون از پست کاملتون. behtime.ir هم نرم افزار فارسی و خوبیه
-
03 بهمن 1401
بسیار عالی. ممنون از زمانی که صرف می کنید برای آگاهیِ عزیزان
-
16 اردیبهشت 1402
سلام
ما شش ماه تمام همه نرم افزاری ایرانی که معرفی کردید را بررسی کرده بودیم و در نهایت همتیک را انتخاب کردیم و جالبه در لیست شما نیست.
همچنین اسم اون نرم افزار خارجی هم رایک است و نه ورایک. -
23 اردیبهشت 1402
مطلب مفیدی تهیه کردید. البته سیستمهای نامبرده شده خارجی برای شرکتهای کوچک راهکار مناسبی است. برای شرکتهای بزرگ که تراکنشهای متعدد و متنوع در حجم بالا دارند راهکارهای ای آر پی مناسب ترند.
-
31 اردیبهشت 1402
نرم افزارهای خوبی در این مقاله معرفی شده، تشکر از نویسنده عزیز.
بهتون پیشنهاد میکنم اگر به صورت دورکار کاری رو به صورت تیمی انجام میدید و یا میخواید در کنار امکانات معمول مدیریت مالی، گفتگو حرفه ای، چک لیست، قابلیت برون بری و درون ریزی، مدیریت مشتریان و … رو در قالب یک ابزار داشته باشید یک سری هم به دوایتیفای بزنید.
ما خودمون پشت این ابزار هستیم و از نظرات و پیشنهادات شما استقبال می کنیم.با دوایتیفای میتونید:
یک برد تجاری بسازید و کارمنداتون رو اضافه کنید
ستون هایی رو به عنون وضعیت کلی و دلخواه در نظر بگیرید
کارهایی که قراره انجام بشه رو اضافه کنید و تو ستون مورد نظر بندازید
مراحل انجام تسک رو تو ساب تسک ها مشخص کنید و ازش خروجی بگیرید تا هر زمان خواستید برای تسک های مشابه ایمپورتش کنید. ضمنا برای هر ساب تسک میتونید:
مسئول و ناظر کنترل کیفیت در نظر بگیرید.
کارمندانی رو در نظر بگیرید و بهشون وظیفه بدید
وضعیت تسک رو به *در حال انجام* *آماده جهت چک* *کامل شده* و *رد شده* تغییر بدید و تو هر مرحله به تیم انجام اون ساب تسک امتیاز بدید.
زمان شروع و پایان (ددلاین) براش در نظر بگیرید
کارها رو روی تقویم و گانت چارت ببینید تا بتونید بهتر مدیریتشون کنید
در مورد اون ساب تسک چت کنید
براش چک لیست درست کنید
و برخی امکانات دیگه
مدیریت کارمندان هم از دیگر امکانات دوایتیفای هست، با دوایتیفای میتونید
گزارش روزانه کارمنداتون رو بگیرید
به عملکرد در کارمند امتیاز بدید
ساعات آنلاین و کار کردنشون تو هر روز رو بینید و روی نمودار ببرید
صفحه نمایش افرادی که در حال کار هستند رو چک کنید
گزارشات دوره ای از عملکردشون بگیرید و از وضعیت پیشرفتشون مطلع بشید
و غیره
تسک ها رو فقط به کارمندانی که توش نقش دارن نشون بدید
تسک هایی که نمیخواید نمایش داده بشه رو ببرید تو آرچیو و از آرچیو درشون بیارید
این فقط برخی امکانات نسخه اول دوایتیفای هست از دیگر امکانات دیگه دوایتیفای میتونیم به:
مدیریت مالی
مدیریت ارتباط با مشتریان یا crm
پیام رسان تجاری
و کلی امکانات دیگه که برنامه داریم اضافه کنید. راستی شما هم میتونید امکانات درخواستیتون رو برامون بفرستید.
تمام امکانات دوایتیفای تو ورژن رایگان در دسترس هست. فقط محدودیت 5 عضو و 5 مگابات فضای ذخیره سازی رو دارید. -
06 تیر 1402
سلام.
ما مدتی از تسکولو و بعدش از میزیتو و بعد از بهتایم استفاده کردیم و الآن هم مشغول استفاده از بهتایم هستیم. البته منکر مزایای دو نرم افزار اول نیستیم. این بیشتر به کار ما میاد.
ای کاش این را هم معرفی می کردید. -
21 تیر 1402
سلام
ميخواستم بپرسم نظرتون درمورد بهتايم چيست؟
چون داخل ليست نياورديد و شركت ما تصميم دارد استفاده كند ميخواستم در موورد اين نرم افزار تحقيق كنم. -
14 شهریور 1402
ما داریم از doitify استفاده می کنیم و راضی هستیم.
-
23 بهمن 1402
دوایتیفای روهم پیشنهاد میکنم بررسی کنید. ما اخیرا از ترلو اومدم دوایتیفای و راضی هستیم. ورژن رایگانش خیلی قوی هست!
-
20 مرداد 1403
ممنون از سند تهیه شده ولی با احترام به نظر همه دوستان سامانه جیرا در صورت اموزش صحیح تمام سامانه های مذکور را پوشش می دهد و از همه قویتر می باشد
-
21 شهریور 1403
سلام. کدام یک از نرم افزارهای ایرانی امکان ایجاد اتوماسیون دارند؟ مثلا در کلیک آپ می شود اتوماسیون های متنوعی تعریف کرد که بسیاری از کارهای مدیریت پروژه خود به خود انجام شود. اما کلیک آپ ایران را تحریم کرده و همچنین تقویم شمسی هم ندارد. ممنون
دیدگاه شما